8,5/10
Utmärkt bord
baserat på 1435 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Bengt J.
  Bengt J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket nöjda m allt. Jättegoda smårätter med spanienkaraktär. Härlig personal som informerade med glatt humör. Prismässigt rätt nivå . Det blir fler gånger.

 2. Tung N.
  Tung N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Bättre tapas utanför Spanien finns inte, här har man verkligen lagt ner energi och passion på maten. En servitör kändes så där, men sen klappade allt och maten var perfekt! Kommer absolut tillbaka

 3. Bo A.
  Bo A.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Bokar flera dagar i förväg för att äta. Får ett bord mitt för köksdörren med mest spring i hela restaurangen. En meter bakom är barserveringen med så hög musik att det är hart när omöjligt att konversera. Kyparen blandar samman smårätter trots att vi prickat på en lista. Notan stämmer inte vilket snabbt justeras. Restaurangen accepterar tydligen endast betalkort vilket inte upplyses någonstans (vare sig vid bokning eller på ingångsdörrar) och skapar en klart obekväm situation när pengar erbjuds. Till saken hör att vi har varit på Vibliotek tidigare och allt har samverkat till en fantastisk kväll! Funderar på ägarbyte sedan förra gången?

  Vibliotek

  Hi bo, as I answered by email, we will improve our way to communicate that we are not taking "kontant". It says in the entrance door but it's a small sticker. About the table, I'm sorry you didn't like the location. We were fully booked. i'll talk to Fran about your situation. Same owners and same team so please come again and you will see that we are a great place! thanks!! jan

 4. Marianne K.
  Marianne K.
  • 3 omdömen
  10/10

  Som vanligt ett super ställe. Servicen super personalen perfekt o maten toppen toppen. Jag / vi återvänder med jämna med jämna mellanrum o är alltid lika nöjda. Dessutom får man ju träna Spanskan.

 5. Nancy S.
  Nancy S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är min favoritrestaurang! Fantastiskt personal med underbar service! God mat och dryck! Total glädje! Jag tycker om att de erbjuder olika teman under veckorna, såsom tex Quiz och trubadurer????

 6. Marita G.
  Marita G.
  • 2 omdömen
  10/10

  Man känner sig alltid välkommen där!

 7. Emelie J.
  Emelie J.
  • 10 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk service, och riktigt vänligt bemötande! Här kände man sig otroligt välkommen. Ett litet nedåt-betyg på atmosfären då det fanns en hel del bananflugor som kom fram när maten serverades. Hoppas att det kommer att åtgärdas inom kort, oavsett så kommer vi gärna hit till uteserveringen till sommaren.

  Vibliotek

  Hola! I just read to you. I'm worried about the flies since we are extremely clean and we just had an inspection this week but they are impossible to kill. I've heard that this is a typical problem in Malmö but we are trying our best to finish with them... thanks for your feedback and I hope you come before summer!!! :)))

 8. K.ristina B.
  K.ristina B.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Bra tapas. Synd att brunchen tagit slut. Blev en hyfsat dyr lunch om än vällagad. Kommer att försöka igen:)

 9. Catarina N.
  Catarina N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Alltid lika trevligt och mysigt. God blandning av maten på brunchen.Härligt att personalen pratar spanska. Får nästan känsla av att vara Spanien.

 10. Rolf M.
  Rolf M.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  har blivit mycket dyrt för ganska enkel mat. Tapas skall inte kosta så här mycket. Enkelt vin för dyra pengar

 11. Nina O.
  Nina O.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Vi fick maten snabbt men servitörerna hade ingen koll på vem som hade beställt vad. Ett par rätter som de kom med hade ingen beställt alls. Flera rätter åkte tillbaka i köket eftersom de var iskalla. Trist att inte behärska att kunna värma en canelon eller fylld paprika... Dessutom glömdes det bort att maten hade gått i retur eller att vi beställt mer vin och drinkar så väntan blev extra tråkig -varma rätter eller dryck kom inte alls! Servitören var dock glad och trevlig men det var tydligt att serveringspersonalen hade behövt vara så många fler. Lokalen var larmig och högljudd, inte på ett festligt sätt utan mer á la skolmatsal.

 12. Birgitta K.
  Birgitta K.
  • 2 omdömen
  8/10

  Vi åt lunch, maten var god men lite liten portion. Trevlig lokal och personal.

 13. Sandra G.
  Sandra G.
  • 1 omdöme
  6/10

  Vi fick ett bord vid ytterdörren där det drog in kyla hela tiden så vi fick sitta med jackorna i knät. Tortillan och patatas bravad var supergoda men räkorna var hårda och sega och sambons aburgine var varm runtom och iskall o mitten tyvärr

 14. Janette S.
  Janette S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tapas vi fick var små och inget speciellt. Tyvärr smakade maten inget bra och ganska så dyrt för de man fick. Personalen jätte trevlig och bra service. Musiken var mycket bra men för låg volym.

 15. Ebba S.
  Ebba S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Mysig restaurang med bra service. Mycket mat för pengarna. Paellan var en av de godaste jag ätit! Enda som kunde varit bättre var ljudnivån och akustiken

 16. Maria K.
  Maria K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Älskar denna restaurang! Väldigt trevlig personal som är så välkomnande och maten är så god! Mina favoriter är lätt räkorna och patatas bravas ????.

 17. Mats L.
  Mats L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig miljö och atmosfär. Ganska stora tapas, lätt att beställa för många. Fyll på efter hand istället.

 18. Emelie B.
  Emelie B.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Fullbokat med lite för lite personal skapade tyvärr väntetider i en lokal där man gärna fått skruva upp temperaturen några grader. Efterrätten räddade kvällen.

 19. Klas N.
  Klas N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig restaurang med uppmärksam personal och en välkomponerad nyårsmeny. Gott och trevligt!

 20. Lydia L.
  Lydia L.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Prisvärt!

 21. Inger r.
  Inger r.
  • 1 omdöme
  9/10

  Glatt och trevligt bemötande och service. Omfattande brunchbuffet som känns riktigt spansk. Extra trevligt när det kommer en nylagad paella serverad till bordet !

 22. Andreas I.
  Andreas I.
  • 3 omdömen
  8,5/10

  Väldigt trevlig restaurang med en bra service. Vi erbjöds alkoholfritt för den inkluderande cavan utan problem. Maten va väldigt bra. Tyvärr va inte alla rätter utmärkta vad det va för något och det hade varit bättre om saker som fläsk och allergener va utmärkta mer tydligare.

 23. Niklas T.
  Niklas T.
  • 7 omdömen
  9,5/10

  Snabb, trevlig service. God mat, kul upplägg med tapas att dela. Ganska stora portioner så ta inte för många ...

 24. Maja M.
  Maja M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Charmerande personal och miljö i centrala Malmö. Spansk radio i bakgrunden som adderar till känslan att befinna sig i Spanien. Delikata rätter och drycker!

 25. Susanne L.
  Susanne L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Ett ställe vi gärna besöker om och om igen! Bra mat! Bra service! Härlig atmosfär! Känns lite som att kliva rakt in på ett ställe mitt i Barcelona!

 26. Julia S.
  Julia S.
  • 3 omdömen
  8/10

  lite för hög volym från högtalarna, sänk gärna Inga vegan-alternativ bara vegetariska i menyn väldigt rörigt vid betalningen, svårt med språket

 27. Kamilla S.
  Kamilla S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig och familjär personal.

 28. Kerstin L.
  Kerstin L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Jag upplevde den här lilla restaurangen kall och ovälkomnande. Personalen kändes kylig, arrogant och opersonlig. Inte alls välkomnande. Jag frågade om man pratade katalanska eftersom jag visste att ägaren är katalan och jag kan några ord (inte politisk) men upplevde mig direkt tillrättavisad att det var spanska som personalen pratade. Idén om att fylla i en lapp vad man skulle ha i stället för att prata med personalen och få förklarat för sig var absurd tyckte jag. Man fick heller ingen förklaring till vad man hade beställt, tex att den och den osten heter så etc. Toaletten var smutsig. Mest besviken blev jag på personalen vilket gjorde att även maten smakade tråkigt. Kommer inte att rekommendera denna restaurangen tyvärr. Hade höga förväntningar.

 29. Vicktoria M.
  Vicktoria M.
  • 15 omdömen
  7/10

  God mat, väldigt trevlig personal, dock tycker jag att det var långt ifrån prisvärt. 275kr/person dvs 550kr för 2 pers för lite friterad paprika med salt, halvdanna calamaris, på vissna salladsblad, nudeltapas och en portion var med paella. Sambon gick därifrån hungrig. Så måste säga att när vi såg maten som kom in så var det en besvikelse överlag tyvärr. Men som sagt smakmässigt var det inget fel.

  Vibliotek

  Hola! I think there's a mistake here. Did you order a paella menu? that would be 275:- per person and it should included 3 tapas and 2 paellas. It's lots of food and our clients are always happy. If you order the paella menu and you didn't get this please email me to jan@vibliotek.se so I can fix it. Gracias!

 30. Antonio R.
  Antonio R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Risen som serverades var rå

 31. Marija M.
  Marija M.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat och en fantastisk service . tillmötesgående personal God Sangria rekommenderas varmt. God mat och en fantastisk service . tillmötesgående personal God Sangria rekommenderas varmt.

 32. Britt-Louise H.
  Britt-Louise H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal. God mat! Mysigt ställe.

 33. Jenny N.
  Jenny N.
  • 5 omdömen
  8,5/10

  Trevlig spansk restaurang med vänlig personal. Brunchen var god och varierad och vissa rätter var bättre än andra. Det kallskurna var höjdpunkten,

 34. Thomas S.
  Thomas S.
  • 1 omdöme
  10/10

  wow vilket ställe packat med folk härlig atmosfär och service i toppklass. maten var mycket god rekommenderas.

 35. Lisa M.
  Lisa M.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Mycket trevlig personal och mottagande. Lite kallt i lokalen eftersom dörren var öppen och det var minusgrader ute. Kvalite’n på lunchbuffén var mycket lägre än den på kvällstid. Har tidigare ätit där på kvällen och då var det jättegott! Så gå hellre dit kvällstid än på lunchen.

 36. Therés R.
  Therés R.
  • 9 omdömen
  9,5/10

  Vibliotek är alltid värt ett besök! Underbar personal, hög servicenivå och trevlig miljö! Vi kommer gärna tillbaka fler gånger! Livemusik vissa kvällar är en härlig upplevelse!

 37. Malin K.
  Malin K.
  • 11 omdömen
  10/10

  Alltid lika trevligt att komma hit!????

 38. Therese R.
  Therese R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Min tredje gång på viblioteket, personalen är mycket trevlig och tillmötesgående! Charmiga och sociala på precis rätt nivå. Trevlig atmosfär och härlig stämning! Jag kommer definitivt komma tillbaka!

 39. Leo J.
  Leo J.
  • 1 omdöme
  9/10

  Att komma känns och upplevs som att vara i Spanien och literstora Barcelona. Äkta matcfrpn spanska köket och med god smak och rent och fräscht. Kunde kanske varit lite snabbare med att fylla på när det tog slut. Kan varmt rekommendera denna spanska restaurang

 40. Sandra A.
  Sandra A.
  • 3 omdömen
  10/10

  En av Malmös guldpärlor, trevlig personal, härlig spansk stämning och god mat. Ett absolut måste om man är i närheten! De får 5 av 5 spanska tapas ❤️