Mat - Vibliotek, Malmö
Terrass - Vibliotek, Malmö
Mat - Vibliotek, Malmö
Mat - Vibliotek, Malmö
Mat - Vibliotek, Malmö
Terrass - Vibliotek, Malmö
Spanskt

Vibliotek

8,4/10
Genomsnittspris 390 kr
1 123 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Spansk Söndagsbrunch 199 SEK
Genomsnittspris 390 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

8,4/10
Mycket bra bord
baserat på 1123 omdömen
 1. Daniella N.
  • 3 omdömen
  5/10

  Tyvärr var brunchen.en besvikelse. Tråkiga rätter, knappt något protein, ganska smaklöst. Har ätit tapas där många gånger och då varit toppen kvalitet på både råvaror, smak och utseende. Kommer inte äta brunch här igen

 2. Susanne L.
  • 2 omdömen
  10/10

  Härlig atmosfär! Bra mat och mycket trevlig personal! Gillar den spanska känslan som finns genom allt!!! Ett ställe vi gärna besöker om och om igen.

 3. Karin T.
  • 8 omdömen
  10/10

  Fantastiskt god mat och mycket välkomnande och trevlig personal med uteservering i trevlig miljö. Det är inte första gången här och vi kommer att komma tillbaka.

 4. Fhoa L.
  • 12 omdömen
  8/10

  Bra maträtter

 5. Åsa N.
  • ett omdöme
  9/10

  Grymt trevlig och snabb service. Killen som hade vårt bord kom ofta förbi och kollade så vi hade det bra! Mycket hjälpsam med önskemål om maten och trevlig. Gott vin till bra pris (husets sirah, 380:-/flaska) och fin, välfylld ost och charkplanka. Enda invändningen var att jamon iberico var väldigt tjockt skuren och därför delvis hård/seg. (Jobbar med ost/chark så kanske är kräsen). Men allt var så bra i övrigt, enkelt men bra, som det ska vara med spanska tapas. rekomenderar verkligen chistorrakorven i gryta! Stämningen en somrig dag ger verkligen känsla av att befinna sig utomlands. Vi kommer gärna tillbaka!

 6. Inger L.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Mycket trevlig personal

 7. Jeanette J.
  • 4 omdömen
  10/10

  Väldigt mycket variation på rätterna. Jättefint upplagt. De förklarade vad det var för rätter. Personalen var väldigt trevlig o tog bort använda tallrikar o gjorde snyggt vid buffén hela tiden. Älskar detta ställe

 8. Patrik Z.
  • ett omdöme
  10/10

  Mycket god mat, tillmötesgående och glad personal som tillsammans gör att man vill komma tillbaka. Vi rekommenderar speciellt Tabla Mixta med de gröna oliverna. Muy bien.

 9. Susanne A.
  • ett omdöme
  10/10

  Underbart bemötande, väldigt trevlig personal och lunch buffén var mycket prisvärd och överträffade förväntningarna. Maten var fräsch, det var väl påfyllt hela tiden och paellan var perfekt! Läget är fantastiskt beläget vid kanalen och det finns möjlighet att sitta mitt i solen eller under stora markiser. Kommer definitivt gå hit fler gånger!

 10. Karin M.
  • ett omdöme
  5/10

  Undermålig service, dryck och nota tog väldigt lång tid. Maten var bra men då man går på restaurang vill man ju ha bra service, mat kan jag laga hemma

 11. Ann p.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Trevlig atmosfär och trevlig personal. Det var inte många gäster vid lunchen (just den dagen). Det mesta smakar bra men de fyller inte på med mat efter kl 13.00. Vill du ha en bra spansk lunchbuffé måste du komma hit kl 11-12, annars får du bara matrester.

 12. Linda B.
  • ett omdöme
  9/10

  Det var underbart läge vid kanalen! Även trevlig personal som förberett våra bord till ett långbord för oss alla. God mat och dryck! Kommer gärna dit igen.

 13. Malin K.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  God mat, kanske lite för många sorters potatis.

 14. Eva C.
  • ett omdöme
  7/10

  Det var god mat

 15. Elisabeth A.
  • ett omdöme
  7/10

  Denna dagen finns igen folk på grund av regnväder så vi varit ensamma på stället.

 16. Erika B.
  • 2 omdömen
  6/10

  Högljud stökig stämning , inte så mysigt på uteserveringen . Kändes mer som ett afterwork hak and tapas och vinrestaurang

 17. Ann F.
  • 4 omdömen
  2/10

  Vårt bord var bokat till 18 men då visste inte servitören när vi skulle få bordet. Efter hänvisning att sitta ensamma inomhus bakom ett skynke fick vi istället till slut ett bord ute dimensionerat max till 2 personer när vi var 3. Inte acceptabelt.

 18. Nettan o.
  • ett omdöme
  6/10

  Rörigt högljut o lång väntan på Både mat o dryck som ändå blev fel Tråkigt att dom inte vill förstå svenska i Sverige

 19. Camilla E.
  • ett omdöme
  5/10

  Vi fick alla maten vid olika tider, fast vi beställde samtidigt. Flera beställningar blev fel.

 20. Eva J.
  • ett omdöme
  7/10

  Vi kom till Viblioteket 18.15 men vi fick ingen mat förrän 19.50! !! Försökte få kontakt med personalen men de bara sprang förbi hela tiden. En av oss fick överhuvudtaget inte den ena rätten och den tredje ville beställa en rätt till men de tog aldrig upp den beställningen. När notan kom hade de tagit betalt för rätten som aldrig serverades. Jag är mycket besviken. Visserligen var det fullt med gäster pga vackert väder men de måste kunna hantera det ändå på ett bättre sätt.

Erbjudanden på TheFork

Spansk Söndagsbrunch 199 SEK

Buffé av spanska klassiker, kaffe och juice ingår.

Vegetariska alternativ är tillgängliga

Praktisk information

Öppettider

Middag: Från 11.30 till 22.00 (Måndag) Från 11.30 till 23.00 (Tisdag till Torsdag) Från 11.30 till 01.00 (Fredag) Från 12.00 till 01.00 (Lördag) Från 11.30 till 21.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Södra Vallgatan 3C, 211 40, Malmö, Sverige

Kollektivtrafik

Malmö Gustav Adolfs torg - Buss (Linje 1-2-4-7-8-35-54)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Davidshall, Gamla Väster, Lilla Torg

Om restaurangen

EN BIT AV SPANIEN - Hola! Välkommen till en härlig restaurang som ligger i Malmö. Hit måste du komma för att njuta av den bästa maten från Spanien och Medelhavet.

GOTT MED TAPAS - På restaurang Vibliotek finns en härlig meny och om du tycker om tapas så ska du ät här. Ta några tapas eller vad sägs om goda calamares. Du kan också äta kötträtter, sallader m.m.

EN PLATS FÖR VÄNNER - På det här stället ska man umgås med sina vänner eller träffa nya. Sitt ner och njut länge med dina nära och kära och passa på att smaka deras goda sangria.

TEMADAGAR PÅ VIBLIOTEK - Under veckan är ni välkomna att delta i de olika temadagarna hos oss:

Måndag: Quiz Kväll

Onsdag: Jazz Kväll

Torsdag: Tango Kväll

Lördag: Live Music Party Kväll

Restaurangens service

,

, , ,

Restauranger runt ”Vibliotek”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.