Vad

Vad

Var

Var

Libanesiskt

Treven

Genomsnittspris 249 kr
9,2/10
154 omdömen

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Restaurangmeny

Genomsnittspris 249 kr Särskilt önskemål

Kocken rekommenderar …

Batata miklie
65 kr

Hemmagjorda pommes frites

Batata harra
65 kr

Sauterad potatis kryddad med vitlök, chili och koriander

Sfiha
75 kr

Ugnsbakade köttfärspiroger

Kostalternativ

Ekologiskt, Glutenfritt, Halal, Vegansk, Vegetariska rätter

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord
9,2/10
baserat på 154 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :9,1/10
Service :9,3/10
Miljö :9,1/10
 1. Saga C.
  Saga C.
  • 6 omdömen
  4/10

  Maten kan jag tyvärr inte uttrycka mig om då vi inte fick någon. 19.30 anlände vi och 1,5 h senare hade vi inte fått vår förrätt än. Har full förståelse för att det var mycket att göra och att misstag sker men Ingen kommunikation alls från personalen var trist. Vi hade bokat bord och sett fram emot besöket länge, så blev besviken

 2. Tim Z.
  Tim Z.
  • 1 omdöme
  6/10

  De hade bokat in fler gäster än kök och servering klarade av. Vi fick vänta väldigt länge på att få våran mat och vid ett tillfälle glömde de helt av oss (vilket jag förstod när de med en förfärad blick frågade om vi inte fått vår mat). De glömde även bort drycken vi tillslut lyckades beställa medan vi väntade. Personalen var dock trevliga och gjorde sitt bästa, även om den stress som underbemanningen innebar blev väldigt tydlig under kvällens gång. Maten var väldigt god och lokalerna var trevliga, vilket kompenserade en hel del för de extrema väntetiderna. Vi kommer att ge dem en ny chans en annan gång.

 3. Håkan L.
  Håkan L.
  • 19 omdömen
  5,5/10

  Känslan vi fick var att man bokat in för mycket gäster på ”alla hjärtans dag menyn”. Det tog väldigt lång tid (~1h väntan på varje) att få både förrätten (som var helt fantastiskt) och huvudrätten (som hade potential men inte fått tillräckligt med kärlek). Efterrätten behövde vi inte vänta på trots att den hade varit värd att vänta på ????. Förhoppningsvis är detta något som restaurangen kommer till rätta med för vi vill ge dom en ny chans om några månader.

 4. Andreas S.
  Andreas S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var jättegod och personalen var väldigt trevlg.

 5. Jan B.
  Jan B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk liten restaurang. Personalen enormt vänlig utan attvara inställsam. Snabb service dessutom. (vi hade ont om tid mellan två spelningar) . Hur bra som helst!

 6. Peter N.
  Peter N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt bra service och fantastisk mat!!

 7. Nina G.
  Nina G.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Knappt någon service alls och flera gäster fick vänta länge. Det var kallt och dragit i lokalen och ingen smaksensation alls, även om det var helt ok. Tyvärr!

 8. Agneta B.
  Agneta B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Välj gärna någon av menyerna. Se till att ni är riktigt hungriga för det serveras massor av mat i flera omgångar. Ett extra plus är självklarheten att skicka med en 'doggybag' med den mat vi verkligen inte orkade äta upp.

 9. Johan T.
  Johan T.
  • 3 omdömen
  10/10

  Vi provade en av deras avsmakningsmenyer och blev fantastiskt mätta och belåtna. En lugn och mycket skön miljö i Majorna och med ett alldeles utomordentligt bemötande av helan personalen. Vi var här när det var tämligen nyöppnat. Det var bra då men nu var det verkligen toppklass för den som gillar libanesisk mat. Det man inte orkar äta upp får man gärna med sig hem i lådor. Rekommenderas starkt.

 10. Karolin O.
  Karolin O.
  • 3 omdömen
  10/10

  Andra gången jag var där på middag nu och maten var lika utsökt som första gången, personalen supertrevlig och bra service. Atmosfären känns hemtrevlig och inbjudande. Är du osäker på vad du ska välja på menyn så hjälper personalen gärna till!

 11. Olivia B.
  Olivia B.
  • 4 omdömen
  10/10

  Supergod mat och generösa portioner! Trevlig service och fin inredning. Var här med min familj och passade superbra för en middag. Rekommenderar!

 12. Heléne L.
  Heléne L.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket trevligt bemötande från första stund! Bra råd kring vin och mat och maten var fantastisk! Vi kommer gärna tillbaka. Trevliga lokaler, avskalat men ändå mysig inredning.

 13. Joaquim E.
  Joaquim E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk mat, väldigt mysig atmosfär med en väl avvägd blandning av modernt och hemtrevnad.

 14. Julia F.
  Julia F.
  • 2 omdömen
  10/10

  Väldigt trevlig personal och bra service! God avsmakningsmeny till bra pris. Även flexibla med att göra den vegetariska menyn till vegansk till en i sällskapet. Ska absolut gå hit igen

 15. David D.
  David D.
  • 34 omdömen
  10/10

  Alla mezerätter handgjorda helt från grunden. Till och med yoghurten! Allting var mycket gott, har provat nästan hela menyn och jag kan lova att man inte går hem besviken. Ägaren är väldigt trevlig, ödmjuk och professionell. Man märker direkt hur mycket han brinner för det han gör!

 16. Marie-Charlotte E.
  Marie-Charlotte E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mitt barnbarns rätt glömdes bort, vi fick påminna och hon fick vänta länge. Sedan kompenserades detta mycket väl av många ursäkter samt avdrag på notan och gratis efterrätt.

 17. Linda A.
  Linda A.
  • 2 omdömen
  10/10

  En väldigt varm och familjär resturang med fantastiskt kök, där hela besöket blev en super fin upplevelse. Hit kommer vi definitivt gå igen och nästa gång tar vi med familjen. Kan varmt rekommenderas. Prova deras set menu med små kalla/varma meze, helt otroligt gott då allt görs från grunden och där ägarens mamma skapat rätterna. Super spännande smaker som gifter sig otroligt bra i gommen. Längtar redan tills nästa besök.

 18. Elin T.
  Elin T.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Älskar att ägarens mamma lagar maten som serverar det bästa av det Libanesiska köket. Var där två gånger under samma vecka och kommer göra många fler besök till denna fantastiska restaurang!

 19. Ramilla Y.
  Ramilla Y.
  • 1 omdöme
  10/10

  Perfekt hemmagjord mat, väldigt trevlig personal och mysigt inrett! Äntligen en bra libanesisk restaurang i Göteborg! Ett måste att prova på!

 20. Åke J.
  Åke J.
  • 2 omdömen
  10/10

  En av medelhavets pärlor när det gäller god mat, fantastiskt bemötande av personal, ägare. Vill du få det där lilla extra behöver du bara lyssna på tips du får när du beställer. Vi har nu varit där ett par gånger men det blir fler. I sitt format, det bästa vi har.

Mer information

Öppettider

Middag: Måndag - Torsdag 17.00 till 22.00

Fredagar 17.00 till 24.00

Lördagar 16.00 till 24.00

Söndagar 16.00 till 22:00

Så tar du dig till restaurangen

Karl Johansgatan 6, 414 59, Göteborg, Sverige

Om restaurangen

Med inspiration hämtad ur våra förfäders uråldriga mattradition vill vi bjuda dig på en resa som berör alla sinnen. Det libanesiska köket är generöst, färgstarkt och lägger stor vikt vid gemenskap och glädje kring matbordet.

Du kommer att få uppleva smaker från hela Libanon där inte bara de välkända klassikerna finns representerade, utan också handplockade specialiteter som inte tagit fäste på den svenska marknaden ännu.

Restaurangen erbjuder

American Express, , ,

, ,

Restauranger runt Treven

Chateau Beirut

Göteborg

325 kr genomsnittspris

Poäng:8.8 1 625 omdömen

-50%

Göteborg

260 kr genomsnittspris

6 omdömen

Göteborg

325 kr genomsnittspris

Poäng:9.2 174 omdömen

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:8.3 90 omdömen

-20%

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:9.1 181 omdömen

Göteborg

325 kr genomsnittspris

Poäng:9 375 omdömen

Göteborg

195 kr genomsnittspris

Poäng:8.7 17 omdömen

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:7.5 798 omdömen

-50%

Göteborg

190 kr genomsnittspris

Poäng:8.4 675 omdömen

-50%

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:9.2 306 omdömen

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning