Vad

Vad

Var

Var

SpansktAffärsmiddag

Spanska Köket

Genomsnittspris 280 kr
8,9/10
868 omdömen

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Restaurangmeny

Genomsnittspris 280 kr Särskilt önskemål

Kocken rekommenderar …

Espagueti con chistorra
125 kr

Pasta med tomat & chistorrakorv

Espagueti fruta del mar
159 kr

Pasta med blåmusslor, gambas & bläckfisk i het tomatsås.

Brocheta de pulpo gallego y gambas
198 kr

Grillad bläckfisk & gambas på spett med bakad potatis.

Kostalternativ

Ekologiskt, Glutenfritt, Vegetariska rätter

Betyg och omdömen

Utmärkt bord
8,9/10
baserat på 868 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Mat :9,1/10
Service :8,8/10
Miljö :8,8/10
 1. Josefin L.
  Josefin L.
  • 2 omdömen
  9/10

  En liten pärla som levererade långt över förväntan! Generösa portioner och bra priser. Fantastisk servis som fick en att känna sig avslappnad och omhändertagen på ett mycket bra sätt

 2. Sofie J.
  Sofie J.
  • 7 omdömen
  6/10

  Åt gambas, patatas bravas och calamares. Allt var väldigt överkryddat med samma slags paprikakrydda vilket gjorde att det blev samma smak på allt till slut. Jättetrevlig och mysig personal men dessvärre ingen vidare mat.

 3. Anna Y.
  Anna Y.
  • 1 omdöme
  9/10

  Lite lite mat bara, annars trevligt! Tog pizza som var väldigt god men lite lite av själva pizzan, men väldigt tjocka kanter. Trevlig och snabb personal!

 4. Pierre S.
  Pierre S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastiskt god mat i en härlig lokal.. pilgrimsmusslorna med chorizo var helt outstanding..hit kommer vi igen ????????????

 5. Patricia J.
  Patricia J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal och väldigt god mat. Kanske en mojo rojo och lite potatis till fisken vore gott. Tack för en trevlig eftermiddag med väldigt god mat.

 6. Solveig G.
  Solveig G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var andra gången jag besökte restaurangen. Mycket nöjd första och det fyllde upp alla våra förväntningar även denna gång . Vällagade goda rätter som passade oss alla trots att vi har väldigt olika smak. Helt underbar personal , lyhörda, vänliga och lagom uppmärksamma . Vi rekommenderar Spanska köket och vi kommer att äta dör igen

 7. Anders A.
  Anders A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Äkta spanskt! Miljön, maten o servicen här trivs man. Otroligt goda tapas, personalen lotsar dig genom menyn o ser till att du väljer rätt.

 8. Mia H.
  Mia H.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Det lät spännande med Spanska köket. Vi fick vänta en stund innan vi blev visade till vårt bord, fick också vänta på att få beställa, förmodligen för att rest var fullsatt. Några best varmrätt några tapas. Tapasen var inte varma när de kom in. Creme Catalana (brulée) var super.

 9. Pontus T.
  Pontus T.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat och trevlig miljö! Utmärkt service!

 10. Gunilla F.
  Gunilla F.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket trevlig servitris som gav oss jättebra service. Maten mycket god. Grillspett serverat på ett trevligt sätt. Litet hög ljudnivå men förstod att den var högre på helgerna. Info från servitrisen. Musik behövs inte det blir ju ett sorl från gästerna. Just ljudnivån( särskilt musik ) är nuförtiden det som stör mig mest då jag går på restaurang och det gör jag ganska ofta. Finns några restauranger i GBG där man bestämt att musik ska vara på en viss nivå. Får ej sänkas trots att många sagt ifrån. Vi är många som bojkottar dessa idag. Man går ju ut för att träffas och prata inte skrika till varandra och jag tänker också på personalen. Tack för en mycket trevlig kväll på Spanska köket

 11. Lena W.
  Lena W.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  God mat, bra service och härlig atmosfär. Ett stycke Spanien i Göteborg.

 12. Linda V.
  Linda V.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Restaurangen är oerhört gemytlig. Det känns som man sitter på en uteservering i Spanien. Stämningen är hög och sorlig. Tyvärr lite väl hög ljudvolym, svårt att prata i sällskapet på åtta personer. Rekommenderas dock varmt då maten var superb och personalen oerhört trevlig,

 13. Jessica E.
  Jessica E.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supertrevlig personal, och väldigt rimliga priser för supergod mat!!!

 14. Anette S.
  Anette S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Ett ställe där personalen, miljön och maten gör det enkelt att trivas! Välj Spanska Köket du kommer inte att bli besviken...

 15. Branimir C.
  Branimir C.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Vi tyckte inte om bordet vi placerades vid (barbord vid skyltfönstret) sen var vissa av tapasrätterna aningen ljumma och sparsamt med smak. Gambasen smakade ingenting, saknade hetta!

 16. Ronny B.
  Ronny B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Nja, kluven efter vårt besök hos er. Vi fick vänta först på bord i tio-femton minuter, trots att vi bokad. Hovmästaren följde oss till baren, tycker att det är kutym att man då bjuder gästerna på ett glas medans de väntar på det försenade bordet, men inte i detta fallet, vi fick köpa själva som de sedan satt på vår nota. Sedan blev vi placerade i baren, litet bord, långt ifrån händelsernas centrum. Vi fick vänta cirka 20 minuter på att beställa (har säkerligen att göra med bordets placering, fattar att man kan missa, kanske även trycket av en lönefredag). När vi väl fick beställa var servitören trevlig och hade ett en bra service. Maten var ok, inget wow och ingen usch. Vinet var mindre bra. Det lämnar mer att önska men ger gärna detta en andra chans då restaurangen har väldigt trevlig atmosfär.

 17. Anna H.
  Anna H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi gillade verkligen allt med den här restaurangen. Maten var god , drycken var god och personalen var trevliga och välkomnande. De hade dessutom aktiviteter som shuffelboard och biljard om en inte var riktigt redo att avsluta kvällen efter maten. Vi kommer gärna tillbaka.

 18. Deniz Y.
  Deniz Y.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  maten var bra, miljön var bra, allt var i stort sett bra förutom våran servitör. Vi frågade om att ta bort en sak från en rätt och han sa nej det går inte, vi ville ha förrätter och varmrätter samtidigt men han sa nej det går inte. Sen när maten kom så får vi bara varmrätterna och så får vi förrätterna 10min efter det. Nöjd med maten men verkligen inte nöjd med servicen.

 19. Ing-Marie J.
  Ing-Marie J.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Mysig restaurang och god mat. Tyvärr hamnade vi Aller längst in i restaurangen i av avkrok. Kändes så då vi blev avglömda av våra servitörer.

 20. Ellinor S.
  Ellinor S.
  • 2 omdömen
  8/10

  Bra Spansk mat, goda tapas och prisvärda viner. Trevlig personal. Ljudnivån på musiken är dock alldeles för hög, sänk den ordentligt så är allt bra.

Mer information

Öppettider

Lunch : Från 11.00 till 13.30 (Alla dagar)

Middag : Från 17.30 till 22.00 (Alla dagar)

Så tar du dig till restaurangen

Övre Husargatan 3, 411 22, Göteborg, Sverige

Vägbeskrivning för att hitta hit

Haga, Vasastaden

Funktioner

, , Födelsedag, Grupper, Med familjen, Med vänner, Vinbar,

Restaurangen erbjuder

, ,

Vinkällare

Restauranger runt Spanska Köket

Bistro Italiano

Göteborg

340 kr genomsnittspris

Poäng:8.8 21 omdömen

Göteborg

340 kr genomsnittspris

Poäng:9.8 11 omdömen

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:8.6 262 omdömen

Göteborg

200 kr genomsnittspris

Poäng:9.1 52 omdömen

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Poäng:9 725 omdömen

Insider

Göteborg

230 kr genomsnittspris

Poäng:8.5 21 omdömen

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Poäng:9 281 omdömen

Göteborg

200 kr genomsnittspris

Poäng:8.1 53 omdömen

-50%

Göteborg

455 kr genomsnittspris

Poäng:8.2 890 omdömen

-50%

Gothenburg

350 kr genomsnittspris

1 omdöme

-20%

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning