Mat - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm
Mat - Spago, Stockholm
Mat - Spago, Stockholm
Mat - Spago, Stockholm
Mat - Spago, Stockholm
Mat - Spago, Stockholm
Rum - Spago, Stockholm

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 390 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord
baserat på 807 omdömen
 1. Maria Ö.
  • 5 omdömen
  10/10

  Spago i början av Götgatsbacken var en positiv upplevelse. Vi var tidiga på kvällen eftersom vi skulle på teater efteråt. När vi berättade att vi hade en tid att passa så tajmade personal o kök detta bra. Alert service. Trevlig stämning och jättegod mat med lite överraskande bär i den goda svamprisotton som höjde smakupplevelsen. Heja Spago!

 2. Sverker O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Andra gången på kort tid vi har varit på restaurangen och vi blev alla mycket nöjda!

 3. Jessica F.
  • 6 omdömen
  2,5/10

  Otrevlig personal. Mkt låg nivå på maten. Kommer inte tillbaka igen.

 4. Christina L.
  • 3 omdömen
  5/10

  Kall mat. (Visserligen ska skaldjur inte koka så de blir sega. Men iskalla bläckfiskringar är inte gott) Servitören kunde inte invänta dricks i kontanter utan beklagade sig över att vi inte dricksade när vi drog kortet. Trist attityd!

 5. Lena S.
  • 5 omdömen
  10/10

  Toppenglad mat och trevlig personal :)

 6. Petra H.
  • 9 omdömen
  10/10

  Sååå fin service, sååå god mat, lite stimmigt men sååå mysigt! Vi älskar detta ställe!!!

 7. Linn K.
  • 18 omdömen
  8,5/10

  Vi fick vänta en liten stund innan vi blev mottagna, kanske mycket att göra, kändes lite ostrukturerat. Maten sen var riktigt god! Mysigt ställe, rekommenderas.

 8. Mari S.
  • ett omdöme
  7,5/10

  Underbar mat och fantastisk personal. Miljön är dock lite för stökig för min smak. Ingen lugn och pratvänlig miljö Kanske är det så att maten ändå tystar mun ????

 9. Ulrika h.
  • 7 omdömen
  10/10

  Mycket trevligt och gott!

 10. Pernilla Ö.
  • 5 omdömen
  9/10

  Jag hade bokat bord för mig och två väninnor efter tjejmilen och tänkte prova Spago som jag velat prova länge. När vi kom var det fullt med folk, dels för att det var löningshelg men också för att sommaren bjöd på sista värmen. Vi mötte en trevlig hovmästare som var stressad men mycket vänlig och han bad oss om ursäkt att det dröjde med att få bordet. Vi tänkte nog inte på det så mycket utan tittade oss mest omkring men tydligen tyckte hovmästaren att vi fått vänta alldeles för länge och bjöd oss på varsitt glas bubbel vilket uppskattades mycket. Maten var helt fantastisk. Jag tog en härlig svamprisotto och mina väninnor tog carbonara och pasta vongole vilket de tyckte var mycket gott. Kort och gott så var vi mycket nöjda med kvällen och jag kan varmt rekommendera Spago!

 11. Lisbeth P.
  • 98 omdömen
  4,5/10

  Vad hände här? När jag besökte restaurangen första gången (13 juni) möttes jag av engagerade och supertrevliga servitörer, åt en helt fantastisk pumparisotto och blev rekommenderad ett gott rödvin. Har längtat tillbaka men dagens besök blev en besvikelse! Vid ankomst fick vi leta upp en servitris som såg ut att hon önskade sig tusen mil bort. Vid beställning bad jag att få min scampirisotto riktigt varm. Bad om rekommendation på ett passande torrt vin och fick som svar att ”alla våra viner är torra” så jag valde en Sauvignon Blanc. När jag smakade av var vinet ljummet vilket jag påpekade och fick då som svar ”flaskan är kall”. Då jag stod på mig och sa att flaskan kanske var kall men vinet var ljummet så plockade hon fram en ny flaska med kallt vin men såg irriterad ut. När maten kom var risotton ljummen i kanterna (den serverades på kall tallrik). Då servitrisen frågade om det smakade bra påpekade jag detta men jag sa samtidigt att jag ju kunde äta från mitten där den var varm och då sa hon bara ”vad bra”. Risotton var ganska ok med fina scampi men lite väl stabbig och inte alls i närheten av den risottojag åt vid mitt förra besök varken i smak, konsistens eller textur.Jag lämnade hälften av risotton men lämnade ingen dricks till skillnad från förra besöket. Jag blev verkligen besviken då jag hade pratat så väl om restaurangen och lovat mitt sällskap god mat. Kommer inte att gå tillbaka.

 12. Kostas k.
  • 6 omdömen
  8/10

  Bra personal härligt läge helt ok mat. Kostas

 13. Susanne A.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Proffsig och engagerad personal utan att bli påflugen eller frågvis:)

 14. Ida M.
  • 3 omdömen
  5/10

  De friterade bläckfiskringarna var tråkiga och smakade nästan ingenting. Kalvraviolin var god men portionen var alldeles för liten. De hade bara grönt thé. Detta var andra gången jag besökte restaurangen och förra gången sade de att de inte kunde erbjuda mig thé för att de inte kunde fixa fram varmt vatten. Undrar hur de kokar sin pasta.

 15. Karin J.
  • 8 omdömen
  8/10

  Trevligt bemötande och perfekt kokt pasta som serverades snabbt efter beställning. Allt eftersom restaurangen fylldes blev vi dock lite bortglömda. Gott och trevligt men sticker inte ut.

 16. Katarina b.
  • ett omdöme
  10/10

  En italiensk restaurang med bra läge. Mycket god mat. Alla i sällskapet var mycket nöjda. Servicen var toppen. Kommer att gå hit flera gånger även utan specialpris.

 17. Helen K.
  • 3 omdömen
  10/10

  Lika bra som tidigare

 18. Amanda g.
  • 2 omdömen
  9/10

  Supergod pasta men carpaccion höll inte riktigt måttet om man jämför med andra restauranger då portionen var för liten (endast 4 små bitar) och allt som stod på menyn att det skulle ingå fanns inte med i rätten!

 19. Rickard F.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supergod mat! Hela sällskapet var mycket nöjda, och pastarätten "SPAGO" var fenomenal. Prisvärt. Väldigt bra och trevlig personal. Hit kommer vi fler gånger!

 20. Milla S.
  • 4 omdömen
  9/10

  Jag och mitt sällskap tog Spago-pastan men bytte ut kalven mot svamp. Den var helt fantastisk!! Godaste jag ätit på länge. Personalen var väldigt trevlig. Mycket liv omkring, men inte konstigt med tanke på läget. Rekommenderar starkt!

Erbjudanden på TheFork

20% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen

Gäller ej specialmenyer. Begränsade platser.

20% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen

Gäller ej specialmenyer. Begränsade platser.

Praktisk information

Öppettider

Från 12.00 till 00.00 (Måndag till Lördag) Från 12.00 till 22.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Götgatan 24, 118 46, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Slussen - Tunnelbana (13-14-17-18-19)

Vägbeskrivning för att hitta hit

, Södermalm

Restaurangens service

, Tar emot American Express,

,

Restauranger runt ”Spago”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.