Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm
Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Kockens förslag - Restaurang Orkidé, Stockholm
Rum - Restaurang Orkidé, Stockholm

Restaurang Orkidé

8,9/10
Genomsnittspris 325 krgodkänn Yums
1 860 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 325 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

8,9/10
Utmärkt bord
baserat på 1860 omdömen
 1. Benjamin H.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Trevlig restaurang med god mat. Snabb & uppmärksam personal. Mycket nöjd, över förväntan. Kan absolut rekommendera den. Kommer att komma hit igen.

 2. Daniel T.
  • 12 omdömen
  9/10

  Trevlig servitör och fint inrett. God mat allt topp

 3. Helena H.
  • 7 omdömen
  5/10

  Rätten var ganska tråkig, smakade ingenting. Jag tog Pad Thai och hade räknat med wokade grönsaker men fick bara nudlar och det protein jag beställt. Det var nästan inga gäster i restaurangen men 3 serveringspersonal. Trots detta var det ingen service mer än att ta beställning en gång. De bara stod och pratade längre bort, ingen tänkte på merförsäljning eller någon extra service. Vi valde denna restaurang för att de hade så bra score på tripadvisor, scoren var långt ifrån verkligheten

 4. Rebecka C.
  • 10 omdömen
  10/10

  Trevlig restaurang och god mat med oumph som bra veg alternativ att välja i vilken rätt du ville! Trevlig personal som var hjälpsamma och man fick maten snabbt

 5. William S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Utmärkt service och vällagad mat!

 6. Johan T.
  • ett omdöme
  10/10

  Så galet gott, prisvärt, mysigt och trevligt bemötande! Bara uppläggningen gör det värt ett besök. Använde mina Yums här men kände vid betalningen att jag ville lägga på samma summa i dricks! :)

 7. Marita S.
  • ett omdöme
  8/10

  god mat, lugnt, trevlig inredning

 8. Eva Å.
  • ett omdöme
  6,5/10

  Maten var god men tiden mellan förrätt och huvudrätt väldigt lång. Efter vi hade ätit klart stod de smutsiga tallrikarna på bordet i 30 min och vi fick be om dessertmenyn flera gånger.

 9. Björn-Åke S.
  • 57 omdömen
  10/10

  Trevligt bemötande. Maten var fräsch och välsmakande. Rekommenderar verkligen ett besök.

 10. Agneta L.
  • 11 omdömen
  10/10

  Väldigt trevlig personal och god fräsh mat.

 11. Jonas v.
  • 10 omdömen
  10/10

  Bra mat varje gång, bra service av killarna som servera oss. God mai thai drinkar. Enda jag saknar är den thailändska ölen Leo

 12. Jana S.
  • 8 omdömen
  8/10

  Smakrik mat med trevlig personal

 13. Ellen R.
  • 4 omdömen
  8/10

  Trevlig restaurang med god mat & mysig miljö. Personalen kom & tittade till oss titt som tätt & såg till att allting var bra. Maten var supergod & kycklingen samt biffen var mycket mör i rätterna.

 14. Yvonne O.
  • 15 omdömen
  6,5/10

  Servitrisen kom och skulle påbörja beställningen. En av oss hann precis börja sin beställning då servitrisens telefon ringer, varav hon svarade och lämnade oss utan att säga ett ord. Kom efter c:a 5 min. (kändes som en evighet och vi dividerade om det här var ett skämt eller inte) sedan kommer hon tillbaka och fortsatte ta vår beställning som om ingenting hade hänt. Tycker att man tar hand om sina gäster innan man bokar nya beställningar per telefon. Har aldrig blivit behandlad på det här sättet när jag varit ute och ätit på restaurang.

 15. Suzanna L.
  • 8 omdömen
  4,5/10

  Åt Pad thai med kyckling men det var knappt några nudlar och inga grönsaker väldigt smaklöst. Väldigt besviken. Jag har ätit Pad thai på andra ställen på Södermalm som var mycket godare.

 16. Gunnar B.
  • 22 omdömen
  10/10

  Långt över förväntningarna. God matvoch trevlig service.

 17. Karin A.
  • 14 omdömen
  9,5/10

  Mycket bra och snabb service av trevlig personal. Goda rätter. Återkommer gärna

 18. Natalia B.
  • 7 omdömen
  6,5/10

  Maten var god, dock en STOR minus!!vi kom 20:30 (bokade bord)beställde förrätt och 21:30 mitt i varmrätten bad dom oss att beställa dessert då kocken skulle gå hem!! Vart väldigt stressande! Trodde att man hade rätt till minst två timmar.. jag menar, jag fattar, det är sent, men ta inte emot bokningar 20:30 då... som sagt, stort minus

 19. Lisa R.
  • 40 omdömen
  8,5/10

  Fräscht och internationell restaurang. Vackert upplagt. Gott om gäster en måndag kväll. Servitrisen hade koll på att vi bokat med erbjudande fastän det inte va hon som tagit emot oss.

 20. Eva W.
  • 22 omdömen
  7,5/10

  God mat, snyggt upplagd. Servisen sådär; hann inte ens börja smaka på fördrinken innan maten kom ut. Fick dricka romdrink till maten. :( Fick även säga till om vatten till bordet. Vid avdukning likadant: dessert, som ingick i menyn, kom ut direkt utan att vi blivit tillfrågade om vi var redo för den. Kändes väldigt stressigt. Kommer tillbaka men kommer då vara väldigt tydliga om hur och när vi vill äta.

Praktisk information

Öppettider

Middag: Från 11.00 till 22.00 (Måndag till Torsdag) Från 11.00 till 23.00 (Fredag) Från 12.00 till 23.00 (Lördag) Från 12.00 till 22.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Medborgarplatsen 3, 118 26, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Medborgarplatsen T-bana - Buss (Linje 59-193-194-195) Tunnelbana (17-18-19)

Vägbeskrivning för att hitta hit

, Södermalm

Om restaurangen

UTMÄRKT OCH VÄLKÄND THAI -RESTAURANT - Orkidé Thai har funnits länge och gjort sig känd för sin utsökta thaimat. Serverar luncher under vilka du väljer mellan 15 huvudrätter. Väljer du på kvällen en wokrätt som Pad Maet MamMamoung eller Pad Bai Grapao, så bestämmer du själv om kocken ska göra den av kyckling, biff, räkor eller anka.

DEN LIVLIGA MEDBORGARPLATSEN - Suverän thailändsk restaurang på den livliga Medborgarplatsen. Restaurangen Orkidé Thai restaurant är väl värd ett besök i det på restauranger så rika Stockholm. Den sobert moderna och lugna miljön gör att du gärna går hit med dina vänner. Att den sedan ligger i innestadsdelen Söder tar inte heller något från dess charm.

ASIAN CURRY AWARD - Den blev vald till en av Europas bästa Thai-restauranger och fick det prestigefyllda Asian Curry Award i London år 2012.

Restaurangens service

, ,

, ,

Restauranger runt ”Restaurang Orkidé”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.