Bar - Restaurang IMO, Göteborg
Suggestion de plat - Restaurang IMO, Göteborg
Suggestion de plat - Restaurang IMO, Göteborg
Bar - Restaurang IMO, Göteborg
Suggestion de plat - Restaurang IMO, Göteborg

Restaurang IMO

8,7/10
Genomsnittspris 249 kr
83 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 249 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

8,7/10
Utmärkt bord
baserat på 83 omdömen
 1. Christel B.
  • 47 omdömen
  8/10

  Trevlig service och god mat. Dock tyckte vi att det var för mycket jordnötter i råbiffen och något svårt att urskilja smakerna när allt var blandat. De övriga förrätterna, friterad rotselleri och dumplings var toppen. Tyvärr missade servitrisen (språkmissförstånd?) att vi ville vänta med varmrätten tills vi hade ätit upp förrätterna vilket gjorde att vi funderade på om maten stod på värmning tills vi ville ha dom? Trängt mellan borden så kanske inget för en romantisk middag. Men god mat.

 2. Maria H.
  • ett omdöme
  8,5/10

  Började med tre små rätter som vi delade - dumplings, rotselleri och råbiff. Dumplings var goda, något hårt friterade men det gjorde inget. Råbiffen smakade mer som biffceviche än råbiff med mycket lime, men den var jättegod. Rotsellerin var otroligt god (kvällens vinnare) med härlig smakkombination. Tog sedan en vegetarisk rätt till huvudrätt (kan den hetat sommarskog?) men blev lite besvikna. Dels var blomkålen överkokt, dels var det till stor del en upprepning av smaker från förrätterna. Servicen var helt suverän och eftersom vi skulle vidare bad vi att få maten snabbt vilket vi verkligen fick. Det var bra - vi hade nog för höga förväntningar bara.

 3. Linnea L.
  • ett omdöme
  10/10

  Trevlig personal och maten är jättegod, vi beställde flera smårätter och några stora som vi blev tipsade om vilket va perfekt, deras speciella öler är också att rekommendera.

 4. Anna W.
  • 16 omdömen
  7/10

  GLUTEN varning!!!! Vi blev superglada först att det stod på menyn G för att rätten innehåller gluten och det stod enbart på en rätt på hela menyn! Två av oss är glutenintoleranta och tänkte beställa bland annat dumplings som förrätt och jordgubbar (innehöll citronkaka) och friterat baobröd o glass till efterrätt men som tur var dubbelkollade vi och det stod fel på menyn! Allvarligt! Ni kan väl skriva rätt med en spritpenna så ingen blir dålig av er mat! Annars var allt supergott så rätta till detta så blir det bättre betyg!

 5. D.ag Ö.
  • 6 omdömen
  10/10

  Mysig liten restaurang med god mat och trevlig personal!

 6. Cecilia E.
  • 15 omdömen
  9,5/10

  Super mysigt ställe dom små rätterna är super bra ???????? även större men tyvärr flera slut ofta.

 7. Martin H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Riktigt bra service & maten va toppen! Supernöjda och vi kommer definitivt tillbaka. Menyn är precis lagom stor & vi körde lite olika rätter för att testa så mycket som möjligt.

 8. Lars A.
  • ett omdöme
  6/10

  Jättetrevlig personal. Förrätterna vi beställde in var toppen, padrones, kyckling, soya böner och dumplings. Huvudrätterna var jättetrevligt upplagda men smakerna var inte mycket att hänga i granen. Entrecote respektive Svamp och Anka var huvudrätterna. Om de fixar till smaken så kommer jag gärna igen, men inte som det är nu.

 9. Kevin N.
  • 30 omdömen
  7,5/10

  Bra ställe med god mat. Väldigt trevlig service. Tog dock en bra stund och få in maten Det kunde ha varit lite bilöigare om man beställt r utan rabbat

 10. Vesna s.
  • 19 omdömen
  6/10

  Hade tyvärr högre förväntningar. Ville ha smaker men fanns inga. Förrätten och efterrätten var helt ok men huvudrätten som jag förväntade mig varm var kall och smakade tyvärr absolut ingenting, men fint upplagt dock. Sen borde kanske servitriserna kommunicerat bättre då dom går till samma bord och frågar samma saker hela tiden, det var lite pinsamt.

 11. Mari T.
  • 5 omdömen
  9,5/10

  Ett ställe att besöka om och om igen!

 12. Poorya G.
  • 9 omdömen
  7,5/10

  Goda maten med bra service men saknade AC.

 13. Jelena M.
  • 59 omdömen
  4/10

  Otroligt långsam service (bara en servitris och en kock), fick säga till flera gånger om dryck, sådär mat. Inte värt väntan!!

 14. Tove K.
  • 4 omdömen
  8,5/10

  Otroligt god mat!!! Men alldeles för underbemannat. Supergullig servitris, men galet att ha en servitris och en i köket på alla gäster.

 15. Magnus W.
  • 10 omdömen
  10/10

  En riktigt bra upplevelse. Hade läst blandade kommentarer, men vi ville testa själva. Vi tycker man lyckats skapa en modern och lite kreativ atmosfär i lokalen, enkelt, modernt och snyggt. Maten var alldeles utmärkt och spelade verkligen huvudrollen i helhetsupplevelsen. Vi testade Friterad rotselleri med parmesan resp Kimchidumplings som smårätter. Efter det Bulgogi Ssäm och Skeppsbyggarens laxtallrik. Galet bra smaker, fräscht och väldigt välkomponerat. Helt okey dryckeslista och service som var korrekt, vänlig och trivsam. Ett riktigt bra restaurangval vars modernitet och ungdomlighet känns som en frisk fläkt som menar allvar. Rekommenderas.

 16. Alex G.
  • ett omdöme
  10/10

  Helnöjd med service och mat, fräsch och mysig lokal. Kommer definitivt tillbaka för att smaka andra rätter.

 17. Nicole S.
  • 4 omdömen
  5/10

  Var där med familjen och vi blev bemötta av trevlig miljö och välkomnande personal. Vi beställde in flera smårätter och en huvudrätt. När man läser menyn låter allting mycket gott men samtliga rätter var smaklösa. Vi hade önskat lite mer umami då det är en resturang med asiatisk touch. Bara några droppar av soja hade höjt rätterna. Ihopsättningen av komponenterna i flera rätter passade inte ihop. I en av rätterna hade huvudkomponenten glömts, men personalen reagerade snabbt när vi påpekade det och bjöd därefter på en extra side dish som kompensation. Samtliga i sällskapet är vana vid asiatisk fusion men tyvärr blev upplevelsen en besvikelse över fadda smaker. Vi kommer tyvärr inte tillbaka.

 18. Edina M.
  • 2 omdömen
  9/10

  God mat och trevlig personal. Ett ställe jag återkommer till

 19. Therese P.
  • 13 omdömen
  8,5/10

  Exceptionellt bra service med det lilla extra. Goda smakkombinationer, lugn stämning och bra priser. Vi kommer definitivt besöka igen.

 20. Bosse O Sandra L.
  • 13 omdömen
  9,5/10

  Helt på rätt väg. Lycka till med att upprätta hålla samma höga nivå!

Erbjudanden på TheFork

-50% på matnotan! Festival! Begränsade platser!

Måste stå 50% på antalet bokade platser och i bekräftelsen. Gäller ej special menyer eller drycker.

-50% på matnotan! Festival! Begränsade platser!

Måste stå 50% på antalet bokade platser och i bekräftelsen. Gäller ej special menyer eller drycker.

Praktisk information

Öppettider

Middag : Från 17.00 till 20.30 (Tisdag till Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Ostindiefararen 9, 417 65, Göteborg, Sverige

Vägbeskrivning för att hitta hit

Eriksberg

Restaurangens service

, ,

, ,

Restauranger runt ”Restaurang IMO”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.