Bar - Restaurang Bergamott, Stockholm
Restaurang Bergamott uteservering - Restaurang Bergamott, Stockholm
interior - Restaurang Bergamott, Stockholm
Bar - Restaurang Bergamott, Stockholm
Restaurang Bergamott uteservering - Restaurang Bergamott, Stockholm

Betyg och omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord
baserat på 1096 omdömen
 1. Johan G.
  • ett omdöme
  8/10

  Mycket god mat i snygg miljö utan en massa trams. Ett par sorters ostron att välja på räcker gott. Ankan med tillbehör var alldeles utmärkt. Köttet stekt till rosa med knaprig fettkappa. Sellericremen till är superb. En perfekt creme caramel till dessert. Miljön med vita dukar och svarta Thonetstolar är klassisk. Inte bryr jag mig egentligen om vem som sköter serveringen men visst är det lite charmigt med personal som bryter på franska. Bemötandet är trevligt men den här kvällen är det fullt hus och kanske lite för många gäster att ta hand om för att det ska fungera perfekt. Det är t ex trevligt om vattnet hamnar i glasen och inte bara ställs i en karaff på bordet. Den tidiga frågan om allt smakar som det ska kommer sent. Kanske ett litet leende och en aning mer personligt tilltal? Små detaljer som hade lyft kvällen. Kocken kommer ut i slutet på måltiden och kollar läget. Det är inget jag förväntat mig men känns trevligt. Jag vill komma tillbaka en annan dag och äta mer. Det vore kul att se om det blir fortsatt fina smakupplevelser och om servicen faller på plats.

 2. Victoria B.
  • ett omdöme
  8/10

  Mycket trevlig servitris som gjorde att vi trivdes från första stund. Ostron till förrätt som var så otroligt goda, gav mersmak. Personligt och mysig restaurang med levande ljus.

 3. Ulrika F.
  • ett omdöme
  10/10

  Vi hade verkligen en matupplevelse på denna lilla mysiga franska kvarterskrog med skön atmosfär. Huvudrätten anka var helt sagolik i smakerna. Toppbetyg!

 4. Peter B.
  • ett omdöme
  4,5/10

  Trevlig men före lite uppmärksamhet från servis

 5. Likki L.
  • 2 omdömen
  10/10

  Excellent!

 6. Kerstin B.
  • ett omdöme
  10/10

  Mycket vällagad fransk mat i trevlig atmosfär med kunnig och familjär personal. Trevlig att kocken tar sig tid att komma ut och prata med gästerna när tid finns.

 7. Andreas R.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Väldigt franskt inkl sniglar, häst mm. De kunde dock skippat menyn på franska alt kompletterat med en svensk....speciellt då ena halvan av värdparet inte är superbra på svenska ännu...kan bli missförstånd. Jag åt sniglar, ostron och råbiff. Bra rakt igenom, inte så man ramlar baklänges med sett till priset väldigt prisvärt. De andra åt Osso Buco (Franskt?) på Hjortlägg (Franskt?), vilket kanske borde beskrivas som bräserat hjortlägg men gott var det. Lite seg eller kanske direkt långsam service, de var bara två i salongen, de var dock uppmärksam på en vink, men inget gick automatiskt. Överlag mycket trevligt.

 8. Jonas D.
  • 14 omdömen
  10/10

  Suverän kvarterskrog/bistro intill Kungsholms torg. Alltid vällagat, alltid trevlig betjäning. Bra vinlista. Vår favorit på Kungsholmen.

 9. L.asse L.
  • ett omdöme
  10/10

  Klassisk fransk mat med en kul twist gör detta restaurangbesök till en mycket lyckad kväll! Personal och lokal i symbios, gör inte kvällen sämre ;-)

 10. Anette L.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Vi är jättenöjda, trevlig personal, kocken kommer ut och rekommenderar från menyn. Han kommer sen tillbaka och kollar att vi är nöjda.

 11. Joacim L.
  • ett omdöme
  9/10

  Fantastiskt franskt, som om man befinner sig på en gata i Paris. Ett tips, interagera med ägaren. Menyn byts inte ut så ofta men maten är väldigt god. Därav inte högsta betyg

 12. Elisabet B.
  • 5 omdömen
  10/10

  Bergamotte är en av Stockholms bästa restauranger. Alltid god mat och trevligt bemötande. En pärla helt enkelt!

 13. Magnus B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Trevlig atmosfär, fantastisk service och riktigt bra mat!

 14. Ulla B.
  • 12 omdömen
  10/10

  Bästa krogen i stan, och alltid nytt på menyn!

 15. Johan S.
  • ett omdöme
  10/10

  Toppenkrog!

 16. Gunilla S.
  • ett omdöme
  10/10

  Mycket god mat i trevlig atmosfär! Bra service och tips från den omtänksamma personalen! Vi hade en mycket trevlig middag här! Gunilla

 17. Britt-Marie P.
  • 6 omdömen
  6/10

  Har varit här många gånger och alltid tidigare väldigt nöjd. Denna kväll fanns inte mycket tillagat kött på menyn, bara hästkött. Svårt att välja mat eftersom inte mycket på menyn lockade. Jag åt hälleflundra som var torr. Sambons råbiff var någorlunda. Tillbehören till kött och fisk kunde ha varit roligare och med mer smak. Det här är ett ställe som kan bättre.

 18. Björn G.
  • 2 omdömen
  9/10

  Gott och bra.

 19. Åsa H.
  • ett omdöme
  10/10

  Fantastiskt trevligt ställe! God mat och personlig atmosfär.

 20. Anna C.T. A.
  • ett omdöme
  10/10

  Unikt!

Praktisk information

Öppettider

Tisdag - torsdag 17:30 - 23

Fredag 17:30 - 00

Lördag 17:30 - 00

Så tar du dig till restaurangen

Hantverkargatan 35, 112 21, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Kungsholmstorg - Buss (Linje 1-3-40-52-62) Rådhuset T-bana - Tunnelbana (10-11)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Kungsholmen,

Om restaurangen

ELEGANT RESTAURANG - Bergamott är en lyxig och anspråkslös, men ändå elegant, restaurang i hjärtat av Kungsholmen i Stockholm.

STOR MENY – Menyn är som främst influerad av det franska köket, och har något som passar allas smak och plånbok. Menyn ändras hela tiden, och anpassas efter säsongen och de färskaste ingredienserna, och restaurangens egna serveringspersonal kan rekommendera vilket vin som passar perfekt till din rätt.

UTSÖKT EFTERRÄTT – I denna restaurang ska ditt enda bekymmer vara att välja vilken av alla utsökta efterrätter du vill ha. Personalen gör alltid sitt yttersta för att gästerna ska bli nöjda.

Restaurangens service

,

, ,

Restauranger runt ”Restaurang Bergamott”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.