Vad
Var

Pong Lindhagen

Genomsnittspris 325 kr
8,5/10
1 279 omdömen

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Korean BBQ Buffé 295kr
295 kr
Genomsnittspris 325 kr Särskilt önskemål

Erbjudanden på TheFork

MENU Korean BBQ Buffé Fredag-Lördag 18.00-19.30 395kr

I denna fasta meny ingår: Korean BBQ + Buffé
Visa information om meny

MENU Korean BBQ Buffé 295kr

I denna fasta meny ingår: Korean BBQ + Varmrätt + Efterrätt
Visa information om meny

Betyg och omdömen

Utmärkt bord
8,5/10
baserat på 1279 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Mat :8,6/10
Service :8,4/10
Miljö :8,4/10
 1. Ann N.
  Ann N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Personligt engagemang, trevlig service, god vällagad och välsmakande mat i en trevlig atmosfär! Skön relaxad miljö och lagom mycket påfyllt på buffén vilket gör att det känns super fräscht! Vi kommer gärna tillbaka!

 2. Hans F.
  Hans F.
  • 40 omdömen
  10/10

  Bra mat ,bra service.

 3. Chippen A.
  Chippen A.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket trevligt och prisvärt! Kommer att komma tillbaka.

 4. Pål S.
  Pål S.
  • 5 omdömen
  9,5/10

  När vi steg in i restaurangen blev vi trevligt bemötta av uppmärksam servitör. Trevlig miljö med olika avdelningar som ger ett lite mer intimt och ombonat intryck. Och bra ljudnivå - underbart att kunna prata med varandra utan att behöva skrika sig hesa. Vi valde buffén som var fräsch och fylldes på vid behov. Med många olika alternativ - soppa, sallader, sushi, dumplings, olika varmrätter och frukt, pannacotta och mjukglass till dessert - kunde alla i sällskapet, vegetarianer, pescetarianer och köttätare, hitta något som passade både gom och dietpreferenser. Vällagat av bra råvaror. Enda punkten som kan förbättras är lite mer uppmärksam service under sittningen - någon som plockar disk samt ser till att glasen är påfyllda. Utöver det var vi alla mycket nöjda med middagen!

 5. Jaqueline B.
  Jaqueline B.
  • 7 omdömen
  8/10

  Bra urval och alltid färskt tillagat

 6. Tommi E.
  Tommi E.
  • 2 omdömen
  7/10

  Bra mat men de border minska portionerna av grönsaker. 50g är för mycket. Tog lite lång tid att få in bbq maten, och de tog ut vinglaset när vi var vid buffén och det var vin kvar.

 7. Georg A.
  Georg A.
  • 7 omdömen
  10/10

  Bästa dom har allt

 8. Raúl V.
  Raúl V.
  • 2 omdömen
  10/10

  Alltid grymt bra service, topp bra kvalitet på maten. Mysigt och lugnt med bra personal som alltid finns där och har kunden i fokus. Bra pris och goda drinkar

 9. Christer Ö.
  Christer Ö.
  • 10 omdömen
  7,5/10

  Trevlig lugn restaurang med god mat...

 10. David L.
  David L.
  • 18 omdömen
  2/10

  Restaurangen skall stänga kl 23:00 enligt info från the fork. Vi bokar bord kl 20:30 men får reda på när vi kommer fram att restaurangen stänger tyvärr kl 21 just den dagen. De hade försökt kontakta mig vilket är konstigt då jag inte har något missat samtal eller email från restaurangen. Jag och mitt sällskap får reda på detta när vi kommer fram. Att hitta en ny restaurang kl 20:30 på en måndag är inte det lättaste. Stor besvikelse, har besökt restaurangen väldigt många gånger men kommer aldrig mer gå dit igen.

 11. Daniel E.
  Daniel E.
  • 1 omdöme
  8/10

  Vi valde Korean Bbq och buffén. Det är alltså när de finns en gasolgrill innuti bordet, maten kommer in efter eget önskemål och sällskapet grillar själva för att avnjuta maten. Råvarorna till Bbqn var jättefina, positivt att det går att beställa lite av varje för att kunna smaka precis ALLT. Det finns råvaror som passar alla munnar. Såsern var jättegoda. Pong-buffén är som i alla dess restauranger, bra men inget revolutionerade. Här ingick allt såsom sushi, mjukglass och dessert utom kaffe, vilket vi tyckte var ett stort minus. Kvalitén på servicen överlag får ett godkänt betyg då vissa medarbetare gav fantastisk service och vissa sämre så att säga. Miljön och atmosfären är trevlig vid Bbqdelen, inte trångt alls och lite avsides från övriga del.

 12. Fredrik A.
  Fredrik A.
  • 14 omdömen
  8/10

  Testa själv. Enbart den asiatiska buffén är värt ett besök. Dessutom är det väldigt lätt att parkera. Glassmaskiner är också ett extra stort plus.

 13. Katherin M.
  Katherin M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Var super besviken, när vi skulle betala så gällde inte 30% rabatt som jag trodde vi hade bokat. Dom förklarade att det var tidpunkten som jag hade valt inte gällde 30% Om vi vetat detta hade vi inte bokat Otydligt när man bokat, borde stå att rabatten inte gäller valt bokning. Var lite pinsamt då jag hade bokat åt flera, vi var 8 totalt och jag stod för mellanskillnaden då jag redan sagt att det var 30% på notan!

 14. Linda N.
  Linda N.
  • 5 omdömen
  6/10

  Jätte tråkigt upplevelse igår, vi kommer in beställer buffé ett sällskap på 8 personer barnen har sett framemot att äta på sin favorit restaurang. Buffén va i princip slut och man fick typ säga flera gånger ska ni fylla på, vilket borde vara självklart när jag kommer in med ett sällskap och ska betala lika mycket som alla andra. Oacceptabelt! Servitören kass jätte otrevlig....... jätte tråkigt att standarden på dessa restauranger gått ner....

 15. Johan H.
  Johan H.
  • 1 omdöme
  7/10

  Tyvärr alldeles för lång tid att få in den beställda maten, sällskapet på 8 delades upp på två bord om 4:a, där ena bordet fick vänta ca 15 min längre på maten. Kändes som det var för lite personal, ingen fråga om extra dryck tex.

 16. Athiya C.
  Athiya C.
  • 1 omdöme
  5/10

  Service var dåligt det kvar en kille som serverade över en kant jag skulle aldrig göra så som han gjorde. Han såg så arg ut, Maten kom sent det var första och sista gången jag kommer ditt

 17. Melany T.
  Melany T.
  • 19 omdömen
  5/10

  Maten var bra, men servicen var dålig för man fick alltid vara efter dom. Tog ca 20 min tills dom kom till bordet för att ta vår beställning. Dessutom var det ganska rörigt även fast det inte var många gäster

 18. Mi C.
  Mi C.
  • 13 omdömen
  5/10

  Maten höll tyvärr inte måttet, många rätter var överdrivet söta. Sedan var det många rätter som stod tomma på buffen väldigt länge. Kändes som tiden man va där spenderades på att vänta. Kan bero på att dem börjat få fler gäster än förr.

 19. Sara K.
  Sara K.
  • 1 omdöme
  5/10

  Mysigt koncept med att man får själv grilla maten osv. Men annars kändes det som man behövde springa hela tiden för hämta ris osv. Sen när vi kom så var buffén väldigt urplockat. Kändes som bara för dem stängde 22 så brydde dom sig ej att fylla på med ny fräsch mat.

 20. Klara V.
  Klara V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Toppenställe för att äta koreansk bbq. Fräscha råvaror och bra service. Fanns många alternativ för oss pescitarianer och blev väldigt glad för att de hade kinesiska bröd med röda bönor!

Mer information

Öppettider

Lunch: Från 11.00 till 16.30 (Måndag till Fredag)

Middag: Från 17.00 till 22.00 (Måndag till Torsdag) Från 17.00 till 23.00 (Fredag) Från 12.00 till 23.00 (Lördag) Från 12.00 till 22.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Lindhagensgatan 118, 112 51, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Strandbergsgatan - Buss (Linje 49) Stadshagen T-bana - Tunnelbana (10-11)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Kungsholmen,

Om restaurangen

BRETT UTBUD – Pong i Lindhagen ger dig många olika rätter från både det svenska och asiatiska köket. Har du svårt att bestämma dig? På Pong Lindhagen får du det bästa från två världar.

MYSIG INTERIÖR – På Pong Lindhagen sitter du ner i en väl belyst matsal med rum att njuta. Njut av en god måltid och ett glas gott inför en vacker utsikt över Essingeleden.

SUSHI, BUFFÉ OCH KOREANSK BBQ – Denna asiatiska pärla kan stoltsera med en brett varierad meny. Har du en stor hunger? Prova på en koreansk BBQ eller buffén och se till att du kommer hem med en tillfredsställd mage. Gillar du sushi? Pong Lindhagen har många olika varianter för sushifantasten.

Funktioner

Födelsedag, , Med familjen, Med vänner, Romantisk, Trendigt, Fisk och skaldjur, Kött och grillat, Sushi, ,

Restaurangen erbjuder

, , Tar emot American Express,

, Parkering, Tillgänglighet för funktionshindrade

Restauranger runt ”Pong Lindhagen”

Indisk Mumbai Dreams

Stockholm

200 kr genomsnittspris

Poäng:7.5 9 omdömen

-20%

Stockholm

200 kr genomsnittspris

Poäng:7.3 10 omdömen

-20%

Stockholm

200 kr genomsnittspris

Poäng:8.7 1 054 omdömen

-20%

Stockholm

250 kr genomsnittspris

Poäng:7.8 66 omdömen

-20%godkänner Yums

Stockholm

340 kr genomsnittspris

0 omdömen

Stockholm

455 kr genomsnittspris

5 omdömen

YUMS x2

Stockholm

320 kr genomsnittspris

Poäng:9.2 768 omdömen

-50%InsiderInsider

Stockholm

300 kr genomsnittspris

Poäng:8.6 214 omdömen

MENU

Stockholm

350 kr genomsnittspris

Poäng:8.4 68 omdömen

-30%

Stockholm

390 kr genomsnittspris

Poäng:9.4 667 omdömen

InsiderInsider

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning