Dining room - Italienaren, Visby
Terrace - Italienaren, Visby
Dining room - Italienaren, Visby
Dining room - Italienaren, Visby
Terrace - Italienaren, Visby
Italienskt

Italienaren

9/10
Genomsnittspris 390 kr
779 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 390 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord
baserat på 779 omdömen
 1. Henrik G.
  • 2 omdömen
  10/10

  Ett mycket trevligt ställe med fin service och jätte god mat. toppen.

 2. Emma v.
  • ett omdöme
  10/10

  Den bästa smakupplevelsen jag har haft på länge! Fint bemötande av personalen, väldigt personliga och härliga. Dem vet hur man gör det lilla extra. Maten var helt otrolig. Hög kvalité med goda smaker. Otroligt mysig atmosfär och väldigt fina lokaler placerade i Hästbacken. Kommer definitivt tillbaka, många gånger!

 3. Karin N.
  • 6 omdömen
  10/10

  Fint att möta Italien på Gotland!! Synd att restaurangen bara är sommaröppet. Fantastisk mat. Vacker och läcker!

 4. Barbro E.
  • ett omdöme
  6,5/10

  Att bli välkomnad med att vi bara fick två timmar på oss att äta, var inte okej. Vi blev mycket stressade och skippade förrätten.sedan blev vi påminda om att tiden var på väg att gå ut och betalade och lämnade i hast. Inte en fullödig kväll för fyra gamla vänner som återsåg varandra efter 50 år. Låt oss betalande gäster äta och prata färdigt så blir besöket ett trevligt minne. Nu blev det en stor besvikelse, trots god mat.

 5. Karl-Allan N.
  • ett omdöme
  10/10

  trevligt bemötande, snabb och diskret service. vi åt pizza som var mycket god, lagom stor, och med fina råvaror. lokalerna fina, det ekade dock lite inomhus.

 6. Micke H.
  • 2 omdömen
  10/10

  En av de bästa och smakrikaste pastor jag fått njuta sv, tack kocken! Till en härlig atmosfär med ett trevligt bemötande. Hit kommer vi definitivt hälsa på igen!

 7. Fred K.
  • ett omdöme
  8/10

  Restaurangen var bra, maten likaså. Det var bättre än i Stockholm, men den stora bristen är att personalen var för ung och oerfaren för att kunna erbjuda en fullgod service. Personalen behöver tränas till att vara mer serviceminded.

 8. Klara Ö.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fick tips om denna restaurang hemma i Gävle från en gotländska. Vi är mycket tacksamma för det tipset efter detta härliga besök. Mat med goda smaker, trevlig atmosfär och toppen service.

 9. Annika Ö.
  • ett omdöme
  6,5/10

  Jättefint läge och vackra lokaler! Servicen var helt okej, men inte toppen. Hade önskat lite mer personlig kontakt och att personalen åtminstone en gång kom förbi och frågade om allt var bra, om vi önskade mer dryck eller vad som helst. Vi saknade den välkomnande känslan, det var mer som att personalen gjorde det de måste men inte mer. Maten kom in jättesnabbt och var vällagad, lammet var fantastiskt gott med väl genomtänkta tillbehör. Pizza prosciutto var vacker att se på, men trots tre sorters ostar var den märkligt smaklös och tråkig. En pizza på kvarterskrogen för hälften av priset smakar mer. Vi beställde efterrätt, varsin pannacotta. Blev förvånade över konsistensen som vad grynig, väldigt kompakt och inte ett dugg gräddig. Själva pannacotta smakade heller ingenting i stort sett, så vi kände oss väldigt besvikna och frågande. Kommer nog inte satsa på ett besök här igen, tyvärr.

 10. Kim G.
  • ett omdöme
  10/10

  Riktigt bra, jag som inte ens äter lammkött tyckte deras lammlägg var supergott. Fina upplägg och härlig miljö (både inne och ute). Rekommenderar charkbrickan!

 11. Catharina S.
  • ett omdöme
  10/10

  Personalen var välkomnande och trevlig. Vi fick prova två olika viner för att känna vilket vi ville ha. Vi åt pizza och de var supergoda! En av oss åt glutenfri och den var toppen, bättre än på många andra ställen! Hit går vi gärna igen!

 12. Eva E.
  • ett omdöme
  10/10

  Allt var perfekt; servicen, maten, miljön - därav 10 av 10 i omdöme. Det enda lilla jag saknade var ett kort tack för flera hundra i dricks, vilket utgjorde 15-20% av vår nota. Det är surt förvärvade pengar och inget jag måste kasta efter mig när jag betalar - även om det var välförtjänt v g servicen.

 13. Maria S.
  • 3 omdömen
  9/10

  Mycket trevlig personal, mysig miljö, få men vällagade rätter. Barnen åt pizza och vi mycket god pasta. Vi var jättenöjda sånär som på att musslorna i pastarätten innehöll en del grus... smakerna mycket bra!!!

 14. Catarina S.
  • 5 omdömen
  10/10

  Mysig liten krog mitt i centrala Visby. Vi satt inne men de har även en uteservering som var proppfylld trots det halvdana vädret. Jättetrevlig servitör och mycket god mat. Rekommenderas!

 15. Göran H.
  • ett omdöme
  7,5/10

  Bemötandet av hovmästaren var ytterst beklaglig. Utan att höja blicken var första frågan "har du bokat?" Efter mitt jakande svar och namn, hade jag förväntat mig åtminstone att bli välkomnad. Så hände inte utan skyndsamt blev vi hänvisade till bordet. Ett annan plats än det jag angett som önskemål vid bokningen. Skälet skulle vara att två större sällskap behövde hela "grändutrymmet". När vi kom fanns det endast två personer sittande i det utrymmet och när vi gick var det inte ens halvfullt. Förklaringen kändes som en undanflykt. Den största negativa överraskningen var att kontanter inte accepterades,vilket informerades först vid betalningen. Att Italienaren inte tar emot kontanter gör att jag inte med gott samvete kan rekommendera vänner och bekanta att äta där. Vad gäller maten var den mycket bra och likaså servitörens agerande och uppträdande. Han erhöll dricks i kontanter som accepterades. Det vore klädsamt om ansvarig för Italienaren har möjlighet att kontakta mig. hälsar Göran Hellström, 0739-25 26 2

 16. Ida L.
  • ett omdöme
  10/10

  Fantastiskt att ni erbjuder all mat glutenfri och dessutom helhjärtat! Vi njöt från att vi satte foten in i restaurangen tills vi lämna den. Härlig miljö och trevlig personal.

 17. Alexandra K.
  • ett omdöme
  10/10

  Mycket trevlig och charmig restaurang. Personalen är väldigt proffsig och ger det lilla extra. Ett besök på italienaren är ett klart måste när man är på ön!

 18. Lars W.
  • 5 omdömen
  9,5/10

  Tredje året i rad vi besöker den här restaurangen. Alltid helnöjda med både mat o personal. Ett mycket populärt ställe. Vill man gå hit, så bör man boka i förväg.

 19. Susanne J.
  • 24 omdömen
  10/10

  Duktig servitris, påläst , snabb och trevlig .

 20. Martina H.
  • 3 omdömen
  10/10

  Riktig Italiensk mat som riktig Italiensk mat ska smaka. Bresaolacarpaccionsmälte i munnen och linguinepasta Vongole va superb! Å vilket vin!!!! Rekommenderas varmt!

Praktisk information

Öppettider

Alla dagar från kl 18.00

Så tar du dig till restaurangen

Hästgatan 2, 621 56, Visby, Sverige

Kollektivtrafik

Östercentrum - Buss (Linje 1-2-3-4-10-11-12-20-27-41-61-62)

Om restaurangen

ITALIENSKT KÖK - Du kanske redan har gissat från namnet – här bjuds det på mat från Italien. Pizza och pasta och allt vad resten av det goda, klassiska, italienska köket erbjuder hittar du här.

FIN STÄMNING - På denna itelienska restaurang – Italienaren – så får du verkligen en mysig stämning med tända ljus och vacker inredning, värt att mysa ner sig ordentligt.

TA MED FAMILJEN - Italienarna är väldigt familjära människor, och du bör definitivt pröva att ta seden dit du kommer. Ta alltså med stora tjocka familjen till Restaurang Italienaren och få en fin stund tillsammans.

Restaurangens service

, Tar emot American Express,

, , , Tillgänglighet för funktionshindrade,

Restauranger runt ”Italienaren”

Slutför på {sBrandName}
Hitta liknande restauranger med tillgänglighet.

Sökning