Vad

Vad

Var

Var

Restaurangmeny

Genomsnittspris 520 kr Särskilt önskemål

Kocken rekommenderar …

Tavuk Börek
69 kr

Tavuk Börek

Haloumi & Turkisk korv
79 kr
Halloumi Börek
75 kr

Kostalternativ

Glutenfritt, Vegetariska rätter

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord
9,2/10
baserat på 904 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :9,3/10
Service :9,1/10
Miljö :9,1/10
 1. Lina G.
  Lina G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten är jätte god, servicen är mycket bra, atmosfären är orientalisk och mysig. Rekommenderas varmt. Älskade hur de lägger notan i en fin liten träbox

 2. Camilla W.
  Camilla W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra personal som kunde beskriva de olika maträtterna och föreslå passande vin. Trevlig och lugn miljö och lätt att prata med varandra kring bordet.

 3. Marie D.
  Marie D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal som alltid. Litet och mysigt och mycket gott på menyn. Bra priser och mycket bra läge. Mätta och belåtna. Återkommer såklart????

 4. Astrid S.
  Astrid S.
  • 20 omdömen
  10/10

  Hodja är alltid lika mysigt. Vi fick ett hörn för familjen. Beställde in mer än halva meze menyn (kalla och varma) pratade och hade det supertrevligt. Yngsta sonen fyllde år och fick en överraskningsdessert med tomtebloss! Fantastisk service och lika gott som alltid.

 5. Sofia G.
  Sofia G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig restaurang med bra priser. God och vällagad mat och bra service. Lite folk i lokalen vilket förvånade mig när maten är så bra, men det var ju även mitt i veckan. Jättenöjd och kommer att gå dit igen. Vi åt grillmixen och alla röror var fantastiska och köttet var jättegott!

 6. Maria S.
  Maria S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Den här lilla restaurangen är ett fynd, personalen var välkomnande om maten superb! Det fanns flera bra alternativ för mig som glutenallergiker.

 7. Daniel N.
  Daniel N.
  • 1 omdöme
  8/10

  God mat och bra vinlista. Bra tajming i serveringen. Något hög prisnivå drar ner helhetsintrycket en aning, men helt klart ett ställe att återvända till.

 8. Johannes T.
  Johannes T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Vänligt bemötande. Bra service. God och mycket mat. Det som drar ned betyget något är att vårt bord var inklämt och det var trångt att sätta sig ner.

 9. Therese M.
  Therese M.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mysig miljö, trevlig personal och maten smakade jättebra. Vi beställde i massa olika rätter och alla var goda och smakfulla. Kommer definitivt tillbaka inom kort.

 10. Marie M.
  Marie M.
  • 1 omdöme
  10/10

  En restaurang man återkommer till. Fantastiskt god mat, mysig miljö och supertrevlig personal.

 11. Diana B.
  Diana B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var väldigt god, vi fick mycket mat på 3 personer. Jag tror på att maten blir mycket godare om servicen är bra, de va trevliga och välkomnande, frågade om man ville ha mer utav rörorna vi åt osv. Går dit igen snart!

 12. Monica N.
  Monica N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt trevligt, jättebra service och mycket god mat!

 13. Erik E.
  Erik E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevligt och proffsigt bemötande, och framförallt helt fantastisk mat. Bästa vegetariska mezen vi ätit. Dessutom en varm och mysig miljö. En av Uppsalas bästa restauranger, utan tvekan.

 14. Amanda S.
  Amanda S.
  • 4 omdömen
  10/10

  Supergott och mysigt. Speciellt mysigt att vi fick sitta längst in. Bra service med bra tips. Vi blev rekommenderade 3-4 rätter per person. Vi var två och tog in 2 såser och 5 rätter vilket var aningen mycket. 2 såser var lagom men det hade räckt med 4 vänliga varma meze för efter. Ta Halloumi&Turkisk korv, lammfärsen (supergod barbequesås till) och Lammspettet var amazing. Husets röda var fenomenalt i väl tilltagna glas. Allt var super! Till allt får man supergott grillat, smörar bröd, som fylls på om det tar slut. En middag med ett glas vin blir cirka 350-400kr/person. Mycket värt. En av de godaste restaurangerna i Uppsala.

 15. Khalil M.
  Khalil M.
  • 1 omdöme
  4/10

  Det hade varit bättre om personalen kunde prata Turkiska och om man kunde höra Turkiska låtar i lokalen. Det var också synd att personalen kunde inte förstå vissa grundläggande namn på Turkiska förrätter, såsom "Ayran" och tunna brödet som heter "Lavash". Det är som om man kommer till Italiensk restaurang och personalen har inte en aning om vad "Grissini" eller "Parmesano ost" är. Turkisk kaffet serverades med socker i vilket var gjort utan att ta hänsyn till kundernas preferenser. I varje kafe eller restaurang man är alltid frågat om man vill ha kaffet med socker och mjölk eller utan! Det är inte salt eller peppar för att det ska tilläggas utan att fråga kunden! Och "by the way" Turkisk kaffe görs utan socker i Turkiet, så ni vet! Jag hoppas att ni kan förbättra ert kunskap om Turkiska kök och mat, eftersom jag kommer aldrig rekommendera ert restaurang till mina vänner!

 16. Elin J.
  Elin J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra service, trevlig miljö och framför allt fantastisk mat. Lika bra varje. Det är vårt tredje och absolut inte sista besök på Hodja. Deras meze/grill är en vinnare.

 17. Lena V.
  Lena V.
  • 3 omdömen
  10/10

  Väldigt trevligt bemötande. Fantastisk personal och service. Väldigt god mat som motsvarade förväntningarna. Kommer verkligen att rekommendera denna restaurang till mina vänner

 18. Katarina M.
  Katarina M.
  • 2 omdömen
  10/10

  Sååååå god mat! Rekommenderar avsmakningsmenyn med meze, supergott! Trevlig och skojfrisk personal och mysig miljö. Går gärna tillbaka snart igen!

 19. Eleni P.
  Eleni P.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  En liten pärla. Hittade restaurangen på nätet och den överträffade mina förväntningar. Fantastisk personal, superb god mat, härligt låg musik och mysig/romantisk dekorerad.

 20. Thomas L.
  Thomas L.
  • 8 omdömen
  9,5/10

  Varmt och trevligt bemötande. Maten smakrik och bra portioner. Det enda sällskapet alla noterade var att bordet kändes lite litet för all den mat vi beställde in :)

Mer information

Öppettider

Middag: Från 17.00 (Måndag till Lördag)

Så tar du dig till restaurangen

Sysslomansgatan 13A, 753 11, Uppsala, Sverige

Kollektivtrafik

Rådmansgatan T-bana - Buss (Linje 59) Tunnelbana (17-18-19)

Restaurangen erbjuder

,

, , , Tillgänglighet för funktionshindrade

Restauranger runt Hodja

Aaltos

Uppsala

455 kr genomsnittspris

Poäng:8.1 111 omdömen

YUMS x2

Uppsala

340 kr genomsnittspris

Poäng:8.4 13 omdömen

-20%

Uppsala

475 kr genomsnittspris

Poäng:8.8 828 omdömen

YUMS x2

Uppsala

390 kr genomsnittspris

Poäng:9.1 249 omdömen

Insider

Uppsala

455 kr genomsnittspris

Poäng:9.7 50 omdömen

Insider

Uppsala

325 kr genomsnittspris

Poäng:8.4 630 omdömen

Uppsala

600 kr genomsnittspris

Poäng:9.3 1 090 omdömen

-50%Insider

Uppsala

219 kr genomsnittspris

Poäng:8 28 omdömen

Uppsala

350 kr genomsnittspris

Poäng:8.5 24 omdömen

Uppsala

400 kr genomsnittspris

Poäng:9.2 69 omdömen

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning