8,5/10
Utmärkt bord
baserat på 1460 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Nathalie l.
  Nathalie l.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig miljö, jättegod mat och väldigt trevlig personal som trots att det var stressigt och mycket folk var väldigt trevliga.

 2. Veronica S.
  Veronica S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal och Bra service samt trevlig atmosfär. God mat! Mindre bra var att, satt du nära entré dörren drog det in kylan utifrån varje gång någon kom el lämnade restaurang.

 3. Malin O.
  Malin O.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det är ett trevligt upplägg med att kunna sitta och prata över en fondue. Litet minus att de plockat bort vitlöksåsen vilket är det godaste såsen till fondue. Det är högt tryck under alla hjärtans dag men hålls en ganska lugn stämning. Det beror lite på vart man hamnar om man känner av stressen eller inte. Be om bord längs väggen eller vid fönstret.

 4. Jessica E.
  Jessica E.
  • 1 omdöme
  4/10

  Trångt, mörkt och mycket hög ljudnivå i lokalen. För små bord så man får stapla skålar och tallrikar på varandra. Svårt ta sig fram i lokalen då borden står trångt.

 5. Gines p.
  Gines p.
  • 1 omdöme
  6/10

  Bemötandet och kyparna var det bästa med restaurang upplevelsen. De var trevliga och service minded. Det luktar desvärre avlopp i restaurangen. Sallads buffén var väldigt tråkig. Det blir desvärre inget återbesök trots duktig personal inne i restaurangen.

 6. Fhoa L.
  Fhoa L.
  • 15 omdömen
  9/10

  God mat

 7. Ana Angélica M.
  Ana Angélica M.
  • 3 omdömen
  10/10

  Mycket god mat och en underbar servitris.

 8. Catharina F.
  Catharina F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi är några vänner, som besöker Elysee c:a varannan månad. Har gjort i minst 10 år. Ett bevis för att vi är nöjda.

 9. Kristina J.
  Kristina J.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Trevligt ställe, gott bemötande från servitris, nöjd.

 10. Mary-Ann K.
  Mary-Ann K.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  God mat och stora portioner Fin salladsbuffe.

 11. Jessica N.
  Jessica N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig personal, god mat och fin service.

 12. Ingrid Annette S.
  Ingrid Annette S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevlig personal

 13. Jasmine P.
  Jasmine P.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Fanns inga bestick eller servetter framdukat utan fick be om dem efter maten blivit serverad. Bad om påfyllas av kött, efter 20 min hade de fortfarande inte fått något för att servitrisen va upptagen med att babbla med en man i hans barn. När hon väl kom till vårt bord igen utan kött bad vi istället om notan o den glömde hon oxå bort så efter 10 min fick vi be om den igen. När min man sen går till toan så ber hon han betala när han står i kön till toan. Inte så hon kommer o lämnar den till bordet. Hon va annars trevlig o pratglad men värdelöst minne hade hon.

 14. Ingrid J.
  Ingrid J.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket gemytlig

 15. Helena J.
  Helena J.
  • 1 omdöme
  6/10

  Världens sämsta servitris. Beställde fondue, hon skulle fylla på köttet och mer sås. Kom aldrig tillbaka. Satt och väntade och fick själva säga till. Hon glömde bort oss med vårat vin med. Maten super god men aldrig stött på sämre service tyvärr.

 16. Anna å.
  Anna å.
  • 2 omdömen
  6/10

  Stressad personal. Beställde efterrätt men fick inte allt som skulle ingå, och ingen förklaring till varför.

 17. Gert M.
  Gert M.
  • 2 omdömen
  9/10

  Vid bokande av bord för fondymiddag , fick jag mig tillsagt att tiden endast var till 18,30 och då måste vi vara färdiga, tråkig inledning på vår familje sammankomst, men nåväl när vi anlände mötes vi av en mycket service manimad servertris som räddade hela kvällen för oss hon hette Sofia, glömm inte att satsa på sådana istället med hälsningar Gert Malmgren och tack för maten.

 18. Jennie R.
  Jennie R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Väldigt dålig service via mail och telefon där man inte kunde ordna en vegansk rätt förutom salladsbuffe men på plats ordnade serveringspersonal det utan problem. Jätte bra service på plats!!

 19. Ann-Charlotte s.
  Ann-Charlotte s.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  God mat man gick inte hungrig här i från trevlig personal

 20. Jimmy L.
  Jimmy L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Toppenställe! Vi hade förbokat mat då vi var ett sällskap, funkade allt alldeles utmärkt.

 21. Katarina L.
  Katarina L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Super trevlig personal bra mat och go dricka vi var 11 st och alla fick sin mat samtidigt. Lite dåligt var att det enbart fanns 1 toalett till kvinnor kanske även till män det vet jag inte eftersom jag är en kvinna.

 22. Mona L.
  Mona L.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Trevlig kypare, men vi fick vänta länge, mycket länge på både att bli serverade, få mat o dryck samt fick vi själva tillslut påtala när mat, såser o pommes var slut,

 23. Ingela B.
  Ingela B.
  • 3 omdömen
  10/10

  Alltid god mat

 24. Thomas E.
  Thomas E.
  • 1 omdöme
  6/10

  Varför kunde jag inte nyttja mina poäng? Servitrisen visste inget om poängsystemet??? Fick jag poäng på denna bokning?? Detta känns inte bra.

 25. Melinda B.
  Melinda B.
  • 1 omdöme
  8/10

  God mat, mysig stämning. Gick lite fort mellan rätterna, men riktigt generöst med mat så man blev mätt väldigt fort.

 26. Mia D.
  Mia D.
  • 2 omdömen
  7/10

  Känner att Elysse kanske börjat tappa lite av sin service och lever mycket på sitt rykte. Salladsbuffen kan du lika bra skippa om du inte vill äta gurkor som antagligen blev skivade imorse och brun sallad. Tappa inte fokus för att ni har flyt. :)

 27. Eva W.
  Eva W.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Alldeles för små bord när 2 personer ska äta fondue. Inte kul att behöva ha antingen det goda vitlöksbrödet eller pommes frittén samt vinflaskanoch ev vattenkaraffen på golvet. Vi påpekade det även förra året, men tyvärr ingen positiv förändring.

 28. JAN M.
  JAN M.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  1. Maten var behov av en smakhöjning. (Grundsmakerna) 2. Köttet kan man förbättra genom rätt stekning ex fläsköttet var regält tort o hårt, en liten utbildning av personalen Är inte fel... Mvh Har 20 år i branchen

 29. Jonas T.
  Jonas T.
  • 1 omdöme
  2/10

  Vi hade bokat bord 20:30 i lördags och såg fram emot en trevlig kväll. Men när vi kommer fram till restaurangen så är besvikelsen total. Personalen är stressad, ingen uppmärksammar oss ens med ett hej, välkomna eller ett ögonblick. När jag efter några minuter frågar en servitris om hon har tid så blir jag snäst åt och får veta att jag minsann får vänta ett tag. Ytterligare några minuter går och till sist kommer värdinnan, samtidigt kommer ett till par besökare varpå hon nästan demonstrativt ser förbi mig och frågar efter deras namn. Jag påpekar såklart att vi stått och väntat i flera minuter men det brydde hon dig inte om. Vi vände då på klacken och gick... MEN vad vi är glada för det,, granne ligger nämligen en liten italiensk restaurang Armacia som var bland det bästa vi varit på !!

 30. Elin P.
  Elin P.
  • 1 omdöme
  2,5/10

  Jag beställde en meny 3, svamparna smakade ingenting, huvudrätten var okej men rörig och efterrätten var rent ut sagt dålig. Camenberten smakade unken. Vi fick vänta i 30min på vårt bord och blev sen placerade vid ett bord som varit ledigt sen vi kom dit. Servitrisen var trevlig. Jag klagade på maten och dom tog bort efterrätten från notan, då fick som dock lägga in dom andra två rätterna manuellt vilket resulterade i en väldigt liten kompensation... Mycket dåligt. När jag klagade på maten blev jag dessutom dåligt bemött och ifrågasatt. En otrolig besvikelse.

 31. Annette H.
  Annette H.
  • 18 omdömen
  2/10

  Vi fick in allt samtidigt fördrink, mat vin och blev inte informerade om salldsbordet och såserna. När kl var 19.51 blev vi tillfrågade om vi ville ha mer för vi var ju tvungna att lämna bordet 20.00 för då kom nästa sittninf och denna infon hade vi inte fått innan. Nej inget att rekommendera.

 32. Elisabeth N.
  Elisabeth N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Elysée är för mig nostalgi med utsökt fondue från 80- talet och fram till idag 17/11 - 2019. Vi åt en mycket god middag, härlig atmosfär under nästan 3 timmar!

 33. Andreas S.
  Andreas S.
  • 1 omdöme
  5/10

  Personalen hade nog en tuff kväll då de verkade stressade. Det utbytes inte mer ord än nödvändigt från personalens sida under hela kvällen. Och de flesta meningarna lät som inlärda standardfraser. Just denna kvällen hade vi oturen att äta samtidigt som ett annat större sällskap som förde ett liv som påminner om ljudnivån på en sportbar under en viktig slutspelsmatch. Det var svårt för oss att konversera sinsemellan vid bordet på grund av detta. När maten ätits upp och huvudvärken var påtaglig bestämde vi oss för att lämna restaurangen för att dricka kaffe hemma hos oss själva istället för att ta en efterrätt på restaurangen.

 34. Catharina K.
  Catharina K.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Vi fick vänta jättelänge på vår mat och när den kom så saknades det sås och kryddsmör till den ena rätten. Vi fick be om bröd för det missades. Beställde 2 irish coffe och när vi fick dem så fick vi be om sugrör för det hade de glömt. Inte helt nöjda med vårt besök

 35. Torbjörn N.
  Torbjörn N.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Dålig bord och väldigt trångt. Maten var bra ...,........ ......,..,...,..................,.................,,,,,,,....................

 36. Elisabet E.
  Elisabet E.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Vi hade en fantastiskt trevlig serveringspersonal till vårt bord, en ung tjej och kille, som ofta kom och frågade om allt var bra och om vi önskade påfyllning etc, detta trots ett fullsatt Elysee. Vi åt fondue, och det var jättegott som vanligt! Härlig atmosfär. Längtar redan till nästa besök!

 37. Mia C.
  Mia C.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Fondueställningarna borde bytas ut, förtar lite känslan när såserna ska skickas runt bordet för det inte fungerar att snurra ställningen där såserna står

 38. Margareta e.
  Margareta e.
  • 1 omdöme
  10/10

  var mycket nöjd med allt.

 39. Lennart A.
  Lennart A.
  • 3 omdömen
  10/10

  Toppenfin personal och mysig atmosfär.

 40. Kerstin I.
  Kerstin I.
  • 1 omdöme
  8/10

  Satt i draget från dörren och frös och blev lite störd. Rökarna springer ut och in och håller gärna dörren öppen i väntan på varann ut och in. Det drog tyvärr ner upplevelsen.