Tillbaka

Recensioner Elysée

8,6/10
Utmärkt bord
baserat på 1210 omdömen
 1. Elizabeth M.
  • 7 omdömen
  10/10

  Mycket god service från servitören och jättefin miljö med mysig stämning.

 2. Malin K.
  • 8 omdömen
  10/10

  Alltid lika trevligt!

 3. Josephine M.
  • ett omdöme
  7/10

  Det är en super mysig resturang med underbar mat. Välkomnandet var inte särskilt trevligt då man fick vänta rätt länge utan att få veta vad som händer, inte ens ett du kommer få hjälp strax utan man stod mest där o inte fatta något. Annars var servicen väldigt bra, vår servitris var väldigt trevlig och hjälpsam.

 4. Berton R.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Utärkt service, proffsigt bemötande och väldigt god mat.

 5. GABRIELLA O.
  • 12 omdömen
  10/10

  Jag åt krögarpanna som var väldigt god. Salladsbuffé ingår . Man fick mycket mat, gott vin till. Stället är jättemysigt servicen förstklassig.

 6. Andrea B.
  • ett omdöme
  2/10

  Dålig sevice, fick vänta på påfyllning av kött och såser, på notan (20 min)mm.

 7. Pernilla W.
  • ett omdöme
  7/10

  Fick själv säga till att jag skulle få rabatt och när de kom tillbaks så hade de ändå gjort fel med rabatten och då kändes det dumt att säga ifrån igen.

 8. Linus M.
  • ett omdöme
  10/10

  Riktigt god mat o jätte bra servis jätte bra personal maten kommer snabbt och fylls på så fort det tar slut samma med såserna absolut en av dom bästa resturanger jag har varit på

 9. Sandra H.
  • 3 omdömen
  5/10

  Mycket tråkig servitris. Tog tid innan hon ens kom till bordet och tog beställning. Kändes som att vi var i vägen och hon suckade åt oss flera gånger. Ganska oförskämd. Pratade med lite östeuropeisk brytning.

 10. Daniel A.
  • ett omdöme
  5,5/10

  Vi bokade bord för att fira min dotters 25-års dag. Efter en del vänte tid på själva maten fick vi veta när vi åt middagen att vi skulle betala och samtidigt få en chans att beställa efterrätt för att både kassan och köket skulle stänga 1 timme före stängningstiden. Detta resulterade i att vi inte beställde någon dessert då vi kände oss stressade att bli klara. De ville hämta tallrikarna när grabben ännu åt. God mat men inga fler födelsedagar då vi vill kunna äta i lugn och ro.

 11. Eva K.
  • ett omdöme
  7,5/10

  Trots ganska lugn kväll var servicen inte så snabb. Salladsbuffén såg vissen ut och man har tagit bort två av såserna till fonduen. Fonduen smakade för övrigt smaskens som vanligt och miljön är trevlig.

 12. Anthony M.
  • ett omdöme
  10/10

  Elysée är en väl omtalad restaurang i malmö, och levde verkligen upp till förväntningarna, ett mysigt ställe med fantastisk mat för både köttätare och vegetarianer.

 13. Carina A.
  • 2 omdömen
  7/10

  Maten var dåligt varm, både varmrätt och dessert (friterad camembert). Dryck kom in efter maten, men en trevlig och vänlig servitör som bad om ursäkt. Dålig hygien på toaletten, mycket illaluktande (urin) trots att vi var där strax efter öppning på sömndagseftermiddagen.

 14. Sandra J.
  • ett omdöme
  6/10

  Snabbare service hade varit önskvärt. Samt att de som serverar inte bara fokuserar på ett bord, en översikt över sina gäster hade gått mycket längre.

 15. Anki H.
  • 2 omdömen
  6/10

  Maten var inte ok. Lövbiffen var ojämn i tjocklek, senor och hård på vissa delar Ungefär halva lövbiffen gick att äta Purjolökspotatisen knappt varma och kändes som om de var från dagen innan och uppvärmda och inte mkt purjolök Vi sa ifrån om problemen med maten men det hände inget, Inte ens ngn justering på notan.

 16. Flamur T.
  • ett omdöme
  8/10

  Någonting som restaurang Elyssee kan göra för att spara pengar är att när gäster bestämmer sig för att äta fondue så är det bra om ni frågar vilka såser man vill ha så slipper ni hälla upp en massa såser i onödan. Jag o min sambo tycker endast om bearnaise o banansåsen alla andra såser bara står... annars väldigt bra!

 17. Helene K.
  • ett omdöme
  7,5/10

  Bordet var för litet för 5 personer som äter fondue. Ett vinglas vältes på grund av detta när man snurrade runt såserna, så hälften av innehållet i vinglaset kom på våra kläder.

 18. Henrik W.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Prisvärd och mycket vällagad mat. Mysig atmosfär och bra service.

 19. Malin K.
  • 8 omdömen
  10/10

  Servitrisen var fantastisk!

 20. Annika J.
  • ett omdöme
  5,5/10

  Vi bokade via nätet (the fork) men blev försenade. Ca 20 minuter innan bokad tid ringde vi därför direkt till restaurangen och meddelade detta och fick då bekräftat att de ändrade vår ankomsttid till det vi uppgav, (30 minuter efter ursprunglig bokad tid). När vi anlände till restaurangen i god tid innan ändrad ankomsttid fanns inte vår bokning kvar! Det största problemet var mottagandet av den sk hovmästaren som var mycket arrogant och ryckte på axlarna, och meddelade att vi inte hade nåt bord bokat! Trots att vi förklarade att vi ringt och fått ändrat ankomsttid fortsatte han att vara mycket ogästvänlig och arrogant! Endast efter att vi ilsknat till ordentligt, fick vi ett bord. Han varvdoch fortsatt mycketbitrevlig och arrogant och menade att han "hjälpt oss". Enbart tack vare att tjejerna som serverade var synnerligen professionella och mycket trevliga blev vi slutligen nöjda med upplevelsen. Skärp dig hovmästare, och dämpa din ytterst arroganta attityd! Sluta skylla ifrån dig!!!