food2 - Elysée, Malmö
Rum - Elysée, Malmö
Rum - Elysée, Malmö
Kockens förslag - Elysée, Malmö
Matsal - Elysée, Malmö
bord - Elysée, Malmö
fonndue - Elysée, Malmö
fondue 2 - Elysée, Malmö
foods - Elysée, Malmö
food2 - Elysée, Malmö
Rum - Elysée, Malmö

Elysée

8,6/10
Genomsnittspris 275 kr
1 120 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 275 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

8,6/10
Utmärkt bord
baserat på 1120 omdömen
 1. Malin K.
  • 7 omdömen
  10/10

  Servitrisen var fantastisk!

 2. Annika J.
  • ett omdöme
  5,5/10

  Vi bokade via nätet (the fork) men blev försenade. Ca 20 minuter innan bokad tid ringde vi därför direkt till restaurangen och meddelade detta och fick då bekräftat att de ändrade vår ankomsttid till det vi uppgav, (30 minuter efter ursprunglig bokad tid). När vi anlände till restaurangen i god tid innan ändrad ankomsttid fanns inte vår bokning kvar! Det största problemet var mottagandet av den sk hovmästaren som var mycket arrogant och ryckte på axlarna, och meddelade att vi inte hade nåt bord bokat! Trots att vi förklarade att vi ringt och fått ändrat ankomsttid fortsatte han att vara mycket ogästvänlig och arrogant! Endast efter att vi ilsknat till ordentligt, fick vi ett bord. Han varvdoch fortsatt mycketbitrevlig och arrogant och menade att han "hjälpt oss". Enbart tack vare att tjejerna som serverade var synnerligen professionella och mycket trevliga blev vi slutligen nöjda med upplevelsen. Skärp dig hovmästare, och dämpa din ytterst arroganta attityd! Sluta skylla ifrån dig!!!

 3. Lina S.
  • ett omdöme
  4,5/10

  Maten ok, dock för många bord i lokalen. Gjorde det mycket högljutt och trångt i rummet. Var personalen underbemannad? Salladsbordet hade behövt fyllas på både en och två gånger.

 4. Anders O.
  • ett omdöme
  10/10

  Jag tycker att alla borde gå och äta här någon gång emellanåt. Maten är underbar och servicen först klassig, personalen är glada och trevliga och väldigt service inriktade.

 5. Veronica a.
  • ett omdöme
  8,5/10

  Alltid bra mat men servicen kunde varit lite bättre då man glömdes bort. Men annars finns det inte en bättre restaurang. Toppen bra !! Kan starkt rekommendera er.

 6. Liliana G.
  • 18 omdömen
  9/10

  Fondue di carne molto buona con tante salse diverse. Bella location.

 7. Jennifer D.
  • ett omdöme
  5/10

  Fantastiskt att denna restaurang fortfarande existerar och serverar samma rätter som alltid. Salladsbuffén behöver en ordentligt uppdatering men såserna till fonduen fungerar och köttet var väldigt fint och mört.

 8. Asmahan A.
  • 3 omdömen
  4/10

  Det var två servitriser som jobbade och slet och det märktes tydligt att de var kraftigt underbemannade . Det tog lång tid att få påfyllning. Salladerna var ofräscha och bladen bruna på vissa ställen . Vattenmelonen smakade surt och ruttet. Har ätit här förut men den här gången var det under all kritik.

 9. Caroline B.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Det tog ett tag innan någon välkomnade oss när vi kom dit. Servitören vi fick sedan gjorde ett toppjobb. Beställde welldone kött och fick det visserligen welldone men väldigt torrt. God sås.

 10. Monica I.
  • ett omdöme
  10/10

  Ätit hos er i många år och det är alltid bra service trevliga servitriser och god mat!! Tyvärr äter jag aldrig efterrätt , för stora portioner och man är för mätt !!

 11. Anna-Maria S.
  • ett omdöme
  6,5/10

  Dålig service.

 12. Christer B.
  • ett omdöme
  6/10

  Salladsbordet var närmast chockerande ofräscht. Obegripligt för mig att man lagt så lite omsorg där för det var verkligen dåligt. Vilken vägkrog som helst gör det bättre. I övrigt funkade vår mat - planksteken var vällagad med alla tillbehör på plats.

 13. Henrik L.
  • ett omdöme
  7/10

  Har varit här många gånger. Dock denna gång blev jag besviken. Kan vara en engångs grej.

 14. Julia S.
  • ett omdöme
  8/10

  Så god fondue men massa härliga såser och bra tillbehör

 15. Gisela H.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Mycket bra fondue och trevlig service men ibland svårt att få tag på servisen då restaurangen var fullsatt. Ett plus för den stora salladsbuffén.

 16. Susanne h.
  • ett omdöme
  8,5/10

  Allt var jätte bra meeeen de drog bara av 25procent på en huvudrätt så vi fick på peka detta för servitrisen innan vi fick avdragit på hela matpaketet

 17. Melanie T.
  • 2 omdömen
  5/10

  Mysig lokal, okunnig personal, halvbra mat, mycket slarv och fusk! Salladsbuffé och vitlöksbröd ingick i varmrätten men servitrisen tog inte upp saken/erbjudanden med gästerna. Många gäster fick påpeka detta! De bör se över sina anställda lite bättre. Salladsbuffén bestod av dåliga färskvaror och grönsaker. Vitlöksbrödet smakade typ gammalt bröd med smör, utan vitlök. Jag tog en plankstek med ryggfilé, duchessepotatis, m.m. Köttet, såsen och grönsakerna var jättegod, men jag fick för lite duchessepotatis och potatisen var jättehårt och bränt. Helheten var inte tillräckligt bra. Tur att jag fick utnyttja 200 kr bonusrabatt från TheFork, maten var annars inte prisvärt. *Du får mycket "halvbra mat" för bonusrabatter från TheFork!

 18. Inger S.
  • 31 omdömen
  10/10

  Kom tillbaka andra kvällen på raken då maten och servicen var fantastisk igår! Walewskan uppskattades jättemycket även hos den andra i sällskapet, trots att krögarpannan gjorde kanske ett ännu starkare avtryck igår. Piggvarsfillen var verkligen jättegod men mäter sig nog ändå inte fullt ut med Walewskan med sin härliga hummersås! Mysig restaurang och bra service, nästan lika bra dig som igår!

 19. Nicole S.
  • ett omdöme
  4,5/10

  Dålig & långsam service, trotts lite besökare. Ofräscht kött till fonduen , fick be om nytt kött. En stor besvikelse för 2 som brukar älska fondue & Elyée.

 20. Inger S.
  • 31 omdömen
  10/10

  Underbart god mat! Vi åt fisk walevska och krögarpanna, så gott! Personalen var fantastisk och miljön jättemysig! Vi bokade en annan restaurang i morgon men vi avbokar den och kommer tillbaka hit i morgon igen! Toppbetyg!

Erbjudanden på TheFork

25% på matnotan! Begränsade platser!

Gäller ej fasta menyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.

25% på matnotan! Begränsade platser!

Gäller ej fasta menyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.

Praktisk information

Öppettider

Middag: Från 17.00 till 22.30 (Måndag till Torsdag) Från 17.00 till 23.30 (Fredag) Från 16.00 till 23.30 (Lördag) Från 15.00 till 22.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Malmborgsgatan 7, 211 38, Malmö, Sverige

Kollektivtrafik

Malmö Studentgatan - Buss (Linje 5-31-32-100-133-146-150-151)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Finns på gatan utanför (25:- tim, gratis, Vardagar betalning till 20, helg till 16) Eller P-huset Hansa, 25:- tim, dygnet runt.

Caroli, Davidshall, Gamla Väster, Lilla Torg

Om restaurangen

Elysée är världsberömt långt utanför Malmös gränser. Främst för sina fonduer med de många läckra såserna och salladsbuffén med varmt vitlöksbröd som smakstart. Lika trevligt som gott. ​ På menyn står naturligtvis också en rad andra rätter, samtliga i generöst tilltagna proportioner. Måndag-torsdag serveras dagens special till ett pris som drar ned mången tyst applåd från gästerna. Detsamma gör vår Söndagsmiddag - en trerätters måltid.

Funktioner

, , Med familjen, Med vänner, Romantisk, Fisk och skaldjur, , Kött och grillat, Alla hjärtans dag

Restaurangens service

, , , Tar emot American Express,

, ,

Restauranger runt ”Elysée”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.