Mat - 60 Kvadrat, Uppsala
Mat - 60 Kvadrat, Uppsala
Creme brulée - 60 Kvadrat, Uppsala
Mat - 60 Kvadrat, Uppsala
Mat - 60 Kvadrat, Uppsala
Skandinaviskt

60 Kvadrat

9,1/10
Genomsnittspris 455 kr
296 omdömen

Restaurangmeny

Kockens rekommendationer

Genomsnittspris 455 kr Särskilt önskemål
Visa à la carte och fasta menyer

Betyg och omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord
baserat på 296 omdömen
 1. Ingrid W.
  • ett omdöme
  9,5/10

  En utmärkt restaurang för en glutenintolerant???? I princip allting var glutenfritt. Riktigt goda och fint komponerade rätter i trevlig miljö.

 2. Jenny d.
  • ett omdöme
  8/10

  God mat och bra service. Lite hög ljudnivå. De skulle vara bra om de hade något ljuddämpande i lokalen. Typ på väggarna och i taket................

 3. Janine B.
  • ett omdöme
  10/10

  Maten är utsökt och Costas är en mycket trevlig och fin person som vi uppskattar oerhört mycket. 60 kvm har blivit vår stamställe! Rekommenderas varmt.

 4. Catarina S.
  • ett omdöme
  9,5/10

  60kvadrat är en restaurang där mat serveras med en annorlunda touch på ett positivt sätt. Rätterna är ganska små och man rekommenderas att ta två . Mysig lokal men fy vilken ljudvolym. Kanske det går att förbättra? Jag kommer gärna tillbaka!

 5. Maria B.
  • ett omdöme
  10/10

  Mysig restaurang med riktigt bra service. Spännande rätter, fint upplagda och fantastiskt goda. Kan verkligen rekommendera stället och kommer definitivt tillbaka snart igen.

 6. Helene L.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Väldigt god mat med lite annorlunda koncept. Trevlig personal, min sambo fick en extra stor rätt så att han skulle bli mätt. Mysigt och fin imredning

 7. Calle P.
  • ett omdöme
  7/10

  Det var en väldigt trevlig liten restaurang. Snyggt utsmyckning och man känner en mysig stämning. Rolig idé med små rätter, man kan mixa lite! Blomkålen var fantastiskt bra, torskryggen å de andra var lite torr. Men det var en bra kväll!

 8. Monica E.
  • ett omdöme
  10/10

  Fantastisk "lagom" med allt, storlek på lokal, person som jobbade med allt ( gjorde det helt fantastiskt bra), ljudnivå, matlagning, smak på maten, komponering av mat, utseendet på maten, vinkunskapen och adjö när vi gick- ja allt!! TAck vi återkommer och kommer att rekommenderar gärna Er till andra!!

 9. Sofie V.
  • 2 omdömen
  10/10

  Imponerande! Hur en sådan begåvad kock och restaurangägare lyckas ge en sådan fantastisk matupplevelse helt på egen hand.

 10. Lina J.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Mysig lokal men framför allt väldigt god mat! Gillar konceptet med mellanrätter. Alla tre rätter var fantastiska, fina, enkla smaker som passade ihop.

 11. Dirk Jan d.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Excellent mat! Unik concept. Mycket job för en person men allt funkade. Alla tyckte mycket om sina ratter. Bäst matupplevelse för 2019 hittills!

 12. Melanie K.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Fantastiskt god mat, tog 3-rätters, lagom mkt mat till ett mkt bra pris. Spännande smaker i en mysig lokal, trodde det kanske skulle bli både os och högljutt men inte alls. Kommer gärna tillbaka!

 13. Ola S.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Otroligt gott och trevligt - alla i sällskapet var helt nöjda och tillsammans testade vi alla rätter på menyn. Allt jobb utförs av en person så när det är mycket folk kan man få vänta lite - men det är ett lagom tempo mellan rätterna som gör att man hinner prata med sitt middagssällskap.

 14. Nils L.
  • ett omdöme
  10/10

  God och vacker mat. Väldigt prisvärt!

 15. Göran O.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Mest nöjd med menykompositionen, två mellanrätter i stället för en större huvudrätt. Inte någon avsmakningsmeny utan två bra stand alone rätter med fina smaker. Personlig service och mottagande i en småskalig, men väl avstämd miljö. Kommer tillbaka med vänner och familj när som helst och kommer att rekommendera varmt. Tack för maten!

 16. Emelie Ö.
  • ett omdöme
  10/10

  Maten var suverän. Supernöjd med allt vi åt. Extra plus att allt är glutenfritt så fri valmöjlighet för mig. Servicen var även toppen. Strak rekommendation.

 17. Johanna F.
  • ett omdöme
  9,5/10

  Mysigt ställe med hög personlig karaktär. Mat med fokus på råvarorna och lokala bryggerier, gillas! Vi kommer tillbaka.

 18. Håkan H.
  • ett omdöme
  9/10

  Bra service och god mat. Imponerande med att endast en peron skötte hela restaurangen med service och mat.

 19. Christina O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Litet, mysigt och personligt med väldigt god mat. Menyn är liten men rätterna välkomponerade. Imponerad av att en person håller i allt. Vi kommer tillbaka!

 20. Ann-Charlotte M.
  • 17 omdömen
  10/10

  Fantastisk mat! Utmärkt service, avslappnat, bra urval av rätter. Mycket fokus på naturligt tillagad mat..

Praktisk information

Öppettider

Middag: Från 17.00 (Tisdag till Lördag)

Så tar du dig till restaurangen

Bredgränd 4, 753 20, Uppsala, Sverige

Kollektivtrafik

Uppsala Dragarbrunn - Buss (Linje 11-20-40-41-42)

Funktioner

, Med familjen, Med vänner, Romantisk, Traditionellt, Uteservering, Fisk och skaldjur, Kött och grillat, Alla hjärtans dag, Fars dag, Mors dag,

Restaurangens service

,

, ,

Restauranger runt ”60 Kvadrat”

Kostnadsfri tjänst – tillgängligheten bekräftas direkt.